شاخص های هویتی در لباس ایرانی با الهام از معماری ایرانی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی عمران , معماری و شهرسازی معاصر
- کد COI اختصاصی: WCCEAU03_247
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1372
نویسندگان
کارشناسی ارشدمعماری داخلی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
چکیده
معماری تجسم فرهنگ یک جامعه است که در قالب کالبد مادی ارائه و بیان می گردد و مورد قضاوت قرار می گیرد.امروزه یکی از مهمترین مسائلی که نظر معماران را به خود جلب نموده است، مسئله لزوم ماندگاری و تداوم در معماریمعاصر و احیای معماری ایرانی است. هدف از این پژوهش طراحی خانه مد و لباس با بررسی مفهوم تداوم فرهنگ ایرانیدر هنر پوشاک میباشد. این پژوهش از منظر روش یک تحقیق کیفی و از دیدگاه هدف تحقیق، کاربردی است. تحقیقحاضر از یک جنبه نیز توصیفی-تحلیلی بوده و استفاده از منابع کهن را در دستور کار خود قرار داده است. از روشتحلیلی- مقایسهای نیز در این پژوهش برای مقایسه در پروژهها استفاده خواهد شد. محدوده طراحی مجموعه شهید آوینیهمدان میباشد. با توجه به نقش مد در اعتلای فرهنگ جامعه، طراحی محیطی مناسب جهت ارائه لباس در ایران وجهان، برگزاری کارگاه های آموزشی دوخت، وجود فضایی جهت نمایش لباس از دیرباز تاکنون مناسب دیده شد. دراجرای این پروژه توجه به سبک های مختلف، تلفیقی از معماری سنتی و مدرن مد نظر خواهد بود. نتایج نشان داد که باتوجه به احیای فرهنگی و تداومی که در پوشاک ایرانی بوده است می توان در جهت دستیابی به الگوهای که از گذشتهوجود داشته اند و مشترک میان بسیاری از بناها، پوشاک مردم و... بوده اند استفاده نمود. استفاده از این الگوها به منظورکپی برداری صرف نیست، بلکه تولد دوباره آن در دنیای امروز با توجه به نیازهای امروزه انسان است. چرا که این الگوهاکه در میان بنا و پوشاک و زندگی همه ی مردم وجود داشته است بی زمان، زنده و جاودانه است.کلیدواژه ها
خانه مد و لباس، تداوم، فرهنگ ایرانی، هنر پوشاکمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.