تحلیل و اولویت بندی علل تاخیرات در پروژه های عمرانی منطقه آزاد اروند
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنگره بین المللی عمران , معماری و شهرسازی معاصر
- کد COI اختصاصی: WCCEAU03_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 616
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت
کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت
چکیده
پروژه های منطقه آزاد اروند دارای اهداف خاص برای ارتقاء زیرساخت های مراکز مختلف تفریحی، تجاری، فرهنگیف بهداشت و سلامت و گردشگری در این منطقه بوده و عملا رسالت کاری این سازمان خیلی فراتر و متفاوت تر از یک طرح عمرانی می باشد. سازمان منطقه آزاد اروند مجموعه زنجیره وار از پروژه های متفاوت ولی مرتبط به هم تشکیل یافته که با توجه به فلسفه ایجاد منطقه آزاد اروند ضرورت جذب سرمایه گذار خارجی و داخلی برای رونق بیشتر و حیات و بقاء منطقه را بیشتر می نماید که البته با برنامه ریزی های کوتاه مدت و دراز مدت در جهت رسیدن به اهداف بالادستی می توان طرح هایی را با اهداف مشخص تعریف نمود که به پیروی از طرح های مذکور، پروژه های متعددی نیز ایجاد خواهد شد. این زنجیره، مجموعه ای ایده آل و ا ستاندارد مطابق با سایر کشورهیا توسعه یافته و پیشرفته دنیا خواهد بود که قطعا کاهش تاخیرات در پروژه ها منجر به بازگشت زودهنگام سرمایه گذاری در منطقه خواهد شد و تاخیر در انجام پروژه ها عامل اصلی در کاهش روند تمامی امور یاد شده خواهد بود، لذا کاهش تاخیرات بیش از پیش مورد توجه بوده و اهمیت می یابد. به همین دلیل تحلیل و اولویت بندی علل بروز تاخیرات می تواند در رفع و کاهش این رخداد کارساز باشد.کلیدواژه ها
کاهش تاخیرات، پروژه عمرانی، عوامل مالی، عوامل طبیعی، عوامل انسانی، منطقه آزاد اروندمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.