مطالعه سیستماتیکی تیره گل سرخ در هرباریوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: BIOLOGY02_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 646
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم زیار

کارشناسی ارشد سیستماتیک گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

سرور عارفی

کارشناس ارشد فیزیولوژی گیاهی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد بروجرد دانشگاه آزاد اسلامی بروجردایران

محمدمهدی دهشیری

دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد

چکیده

مطالعه حاضر بررسی تنوع تیره گل سرخ در هر باریوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد می باشد استان لرستان حدودا دارای وسعتی برابر 28329 کیلومتر می باشد میزان بارندگی سالیانه در این استان 500 میلی متر و میانگین دمای سالیانه 17/5 درجه سانتی گراد می باشد نمونه های گیاهی مربوط به استان لرستان که در هر باریوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد نگهداری گردیده بود، مورد بررسی قرار گرفت. اعضای تیره گل سرخ این استان شامل 46 گونه متعلق به 16 جنس می باشد. بزرگ ترین جنس متعلق به Crataegus، Amygdalus با 6 گونه می باشد فانروفیت با 86/95% شکل زیستی غالب م ی باشد همی کریپتوفیت با 13/05% شکل زیستی بعدی ار تشکیل می دهد. از نظر کرولوژیکی 48% گیاهان متعلق به ناحیه رویشی ایرانو تورانی، 34% زاگرسی و 18% خزری می باشند. از بین 46 گونه گیاهی لرستان، تعداد 6 گونه یعنی 13/04% کل گونه ها، اندمیک ایران می باشند.

کلیدواژه ها

فلور، استان لرستان، تیره گل سرخ، تنوع گیاهی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.