مطالعه رفتارشناسی ایکنوفاسیس نریتس در رسوبات فلیشی ناحیه گلباف، جنوب شرق کرمان

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش بین المللی زیست شناسی و علوم زمین
  • کد COI اختصاصی: BIOLOGY02_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 697
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعیده شاکری

کارشناسی ارشد چینه شناسی و فسیل شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان ایران

احمد لطف آباد عرب

استادیار گروه زمین شناسی دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید باهنر کرمان ایران

محمدرضا وزیری

استاد گروه زمین شناسی دانشکده علوم زمین دانشگاه باهنر کرمان ایران

چکیده

بخشی از رسوبات فلیشی کرتاسه باایی کنیاسین سانتونین در جنوب گلباف و به ضخامت 147 متر و متشکل از سیلت استون، ماسه سنگی سیلتی و شیل می باشد. اثر فسیل های متنوع بر روی سطوح زیرین لایه های ماسه سنگ سیلیتی و سیلت استون به صورت برجسته حفظ شده اند که شامل Helminthopsis abeli, Belocosmorhaphe aculata, Megagrapton submontanum, Helminthopsis tenuis, Nereites missourensis, Spirophycus bicornis, Helminthorhaphe japonica Paleodictyon isp., Chondrites intricatus, Cosmorhaphe neglectens می باشند. این اثر فسیل ها بیشتر شامل آثار خزشی تغذیه ای یا تغذیه ای رخساره اثر فسیلی Nereites هستند. این اثر فسیل ها در دوره های پیش از حادثه ایجاد شده اند به طوری که بر روی رسوبات گلی پس از جریانات اشفته، اثر فسیل های زیستی باقی مانده اند. فعالیت جانوران اثر ساز هنگام بالا بودن مواد غذایی در دسترس با اکسیژن افزایش یافته است به طور کلی براساس اثر فسیل های یافت شده رسوبات مورد مطالعه در یک محیط ژرف حوضه رسوبی آبیسل نهشته شده اند.

کلیدواژه ها

کرتاسه بالایی؛ گلباف؛ اثرفسیل؛ نریتس؛ ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.