بررسی تاثیر اندازه هیات مدیره بر رابطه بین مکانیسم های حاکمیت شرکتی و واکنش سرمایه گذاران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهشهای نوین حسابداری و مدیریت در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC04_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 536
نویسندگان
چکیده
حاکمیت شرکتی، قوانین و مقررات، ساختارها، فرآیندها، فرهنگ ها و سیستم هایی است که موجب دستیابی به هدف های پاسخگویی، شفافیت، عدالت و رعایت حقوق ذینفعان می شود. هدف اصلی تحقیق حاضر بررسیتاثیر اجرای مکانیسم های حاکمیت شرکتی بر واکنش سرمایه گذاران در 120 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار، طی دوره زمانی 7 ساله در سال های 1390-1396 است. متغیر وابسته مورد بررسی در تحقیقحاضر واکنش سرمایه گذاران است که جهت اندازه گیری آن از معیار بازده سهام استفاده شده است، همچنین متغیرهای مستقل این تحقیق مکانیسم های حاکمیت شرکتی شامل اندازه هیات مدیره، استقلال هیات مدیره و مالکیت مدیریتی می باشد. به منظور بررسی این ارتباط و براساس مبانی نظری و پیشینه تحقیق سه فرضیه تدوین شده است که برای آزمون این فرضیات از رگرسیون چند متغیره و تحلیل همبستگی از طریق الگوی داده هایتلفیقی و نرم افزارهای Eviews9 و Excel استفاده شده است. نتایج تحقیق بیانگر وجود اثر اندازه هیات مدیره بر ارتباط مثبت و معنادار بین مکانیسم های حاکمیت شرکتی و واکنش سرمایه گذاران است.کلیدواژه ها
اندازه هیات مدیره، استقلال هیات مدیره، مالکیت مدیریتی، بازده سهاممقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.