طراحی ایده ای تزریق بخار آب به درون خاک به منظور تشکیل حوضچه موضعی آب زیر زمینی، با استفاده از انرژی خورشیدی

  • سال انتشار: 1377
  • محل انتشار: نهمین سمینار کمیته ملی آبیاری و زهکشی
  • کد COI اختصاصی: INCID09_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1837
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا جواهردشتی

سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران

چکیده

از مهمترین مسائل کشورهائی نظیر ما کمبود آب می باشد. بدلیل تبخیر سطحی آب روشهای فعلی آبیاری نیز نیاز به بازبینی و بهینه سازی دارند. ایده اصلی این مقاله بررسی جنبه های نظری تزریق بخار حاصل از تبخیر آب توسط اشعه حرارتی خورشید در یک گنبد شفاف پلکسی با سینی های فولادی که آب روی آنها جریان داشته باشد، می باشد. این بخار به درون اعماق معینی از خاک تزریق می شود و در آنجا بدلیل تفاوت شرایط فیزیکی میعان صورتگرفته و حوضچه های موضعی آب تشکیل می شود. در همین رابطه محاسبات ترمودینامیکی نیز ذکر شده اند.

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.