امکان سنجی استفاده از پنل های خورشیدی در معماری مجتمع های اقامتی تفریحی به منظور افزایش پایداری محیطی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش معماری و شهرسازی پایدار
- کد COI اختصاصی: NCSAC05_152
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1005
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد آپادانا، موسسه غیرانتفاعی، شیراز، ایران
استادیار بخش معماری، موسسه غیرانتفاعی، شیراز، ایران
چکیده
استفاده از تکنولوژی های موجود در زمینه ساخت و سازهای امروزین می تواند کمک شایانی به حفظ محیط زیست، اکهش انرژی های مصرفی و هزینه های اجرایی در ساختمان داشته باشد، جذب و آماده سازی مکان مناسب برای گردشگر از اصول اولیه برای ساخت مجتمع تفریحی است، مجتمع های اقامتی تفریحی نقش مهمی در شناسایی، حفظ و احیای بناهای تاریخی- طبیعی در هر منطقه دارد. پایداری در معماری به عنوان یک مبحث برای حفظ محیط زیست و در زمینه محیطی از اواخر قرن 20 تاثیرات مهمی در جهت حفاظت از جهان هستی داشته است و در تمام کشورها باعث حفاظت از محیط زیست و حفظ آن برای آینده گان شده است استفاده از پنل های خورشیدی در وهله ی اول تاثیر بسزایی در کاهش هزینه های مربوط به تامین انرژی و کاهش هزینه های مربوط به برگشت هزینه اجرایی دارد و در وهله ی دوم حفظ محیط زیست با پایداری محیطی آینده زیست محیطی هر جامعه را تا درصد زیادی تضمین می کند. از این رو پزوهش پیش رو با هدف ادغام عناصر و فرم هایی برای مبحث پایداری محیطی در مجتمع اقامتی تفریحی به این سوال دست یابد که این عناصر چه کمکی می تواند در موفقیت بیشتر مجتمع تفریحی در زمینه اقتصادی و حفظ محیط زیست داشته باشد و در آخر به ارائه ی راهکارها و طرح های معماری در زمینه دست یابی به مجتمع اقامتی تفریحی با توجه به پایداری محیطی در معماری همراه با پنل های خورشیدی در ساختمان مربوطه خواهیم پرداخت.کلیدواژه ها
پایداری محیطی، طراحی مجتمع تفریحی اقامتی، پنل خورشیدی، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.