تفاوت هنر متعهد و تجاری در پوستر فیلم های روان شناسانه ایران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش معماری و شهرسازی پایدار
- کد COI اختصاصی: NCSAC05_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 740
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته ارتباط تصویری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
استادیار ارتباط تصویری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
چکیده
در این مقاله که روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و روش تجزیه تحلیل داده ها کیفی است، سوال اصلی پرداختن به این مسئله است که رویکرد هنر متعهد چه تاثیری بر پوستر فیلم های روان شناسانه ی بعد از انقلاب گذاشته است. سینمای متعهد ایران مربوط به انقلاب و دفاع مقدس است تا این وقایع را در تاریخ ثبت کند و ارزش های مذهبی را نشان می دهد. بعد از انقلاب، پوستر فیلم های روان شناسانه هم مذهبی، ارزش گرا و مفهومی شد و بازیگران زن با حجاب در اندازه ای کوچک در پوسترها دیده می شوند. همچنین هر فیلم برای مدتی دارای دو پوستر تجاری و هنری بود. به مرور زمان، زنان و مردان نقشی برابر در پوستر دارند؛ و به دلیل پیشرفت مردم از نظر فرهنگی مسائل اجتماعی به صورت جزئی تر در فیلم ها بررسی شده اند. از طرفی پوستر مهمترین وسیله ی تبلیغ فیلم است و به افزایش فروش آن کمک می کند. همچنین وظیفه ی اطلاع رسانی در باره فیلم های درحال اکران را دارد. پوستر فیلم های روان شناسانه باید از جنس فیلم باشند و فضای آن را معرفی کنند، بدین صورت درک تصویری مردم ارتقاء پیدا می کند و مخاطبان فضای فیلم را به خوبی درک می کنند. پوستر فیلم ها گاها مفهوم و روایت داستان را منتقل می کنند و سبب برانگیخته شدن سوالاتی در ذهن بیننده می شوند، در نتیجه مخاطب کنجکاو می شود تا آن را تماشا کند و از داستان باخبر شود.کلیدواژه ها
پوستر، فیلم سینمایی، روان شناسانه، سینمای ایران، هنر متعهدمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.