بررسی میزان رضایتمندی از سیستم اتوبوسرانی تندرو در کلان شهر اصفهان (مطالعه موردی: خط باقوشخانه- دستگرد)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی و پنجمین همایش معماری و شهرسازی پایدار
- کد COI اختصاصی: NCSAC05_126
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 423
نویسندگان
مدیر درآمد شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری اصفهان
چکیده
شهر اصفهان از جمله شهرهایی است که حمل و نقل، پارکینگ، ترافیک و پیرو آن افزایش آلاینده های زیست محیطی را باید در زمره مهمترین مشکلات آن برشمرد. توسعه حمل و نقل عمومی و تجهیز زیرساخت های آن، یکی از راهکارهای کاهش مشکلات شهر اصفهان است؛ در این میان توسعه خطوط اتوبوس های سریع السیر به دلیل محاسن زیاد نقش چشمگیری دارد. در این پژوهش که از نوع مطالعات توصیفی- تحلیلی است، سعی گردید به روش اسنادی- میدانی به بررسی میزان رضایت مندی مسافران از اتوبوس های تندرو در حمل و نقل و ترافیک کلان شهر اصفهان (خط باقوشخانه- دستگرد) مورد ارزیابی و تحلیل قرار گیرد. در این راستا پرسشنامه طراحی شده توسط 400 نفر از مسافران (خانم و آقا) در این خط تکمیل و میزان رضایت آنها ارزیابی شد. پرسشنامه طراحی شده شاخص های سهولت دسترسی به ایستگاه، زمان انتظار در ایستگاه، میزان ازدحام جمعیت در داخل ایستگاه، ایمنی و ا ستانداردسازی اتوبوس ها، قیمت بلیط، زمان سفر، رفتار، اخلاق و نحوه برخورد رانندگان را مدنظر قرار داد. ابتدا فراوانی جنسی، تحصیلات و گروه سنی پاسخگویان مورد بررسی قرار گرفت. سپس با استفاده از آزمون های آماری به ارزیابی پرسشنامه ها پرداخته شد. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که از نظر شاخص های مورد مطالعه در خط باقوشخانه- دستگرد مسافران از اتوبوس های تندرو رضایت داشته اند.کلیدواژه ها
اتوبوس تندرو، اصفهان، رضایت مندی، حمل و نقلمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.