مدل سازی ساختاری تفسیری عوامل موثر بر فرآیند مدیریت موجودی توسط فروشنده

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: نخستین همایش ملی مطالعات جدید در کارآفرینی و مدیریت کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: NSEBM01_065
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 318
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی عمادی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی-تولید و عملیات، واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی، سمنان، ایران

سید عبداله حیدریه

استادیار گروه مدیریت صنعتی واحد سمنان، دانشگاه آزاد اسلامی، سمنان، ایران

چکیده

با افزایش رقابت در بازارهای جهانی، تمرکز بر زنجیره های تامین و تلاش برای بهینه سازی آن ها مورد توجه قرار گرفته است. مدیریت موجودی توسط فروشنده شیوه نوینی در یکپارچه سازی زنجیره تامین است که با استفاده از تبادل اطلاعات بین تامین کننده و خریدار، به تامین کننده این امکان را میدهد که سطح کالای مورد نظر را در انبار خریدار، مدیریت کند. درفضای کسب و کار حال حاضر با رقابتی شدن بازارها و توسعه تکنولوژی های مبتنی براطلاعات، مدیریت موجودی توسط فروشنده به عنوان یکی از بهترین های ابزارهای کنترل موجودی مورد استفاده بسیاری از شرکت ها قرار گرفته است. در دنیای رقابتی کنونی، موسسات بیشتر به دنبال آنهستند که هزینه ها و سطح موجودی خود را کاهش داده و به حداکثرسود برسند و مدیریت موجودی توسط فروشنده، نقشی اساسی درنیل به این اهداف دارد. همچنین مدیریت موجودی توسط فروشنده، یکی از استراتژی های محبوب برای مدیریت سیستم کنترل موجودی می باشد که دراین استراتژی، فروشنده، مسئولیت کنترل و تکمیل موجودی خرده فروشان را بر عهده می گیرد. به عبارت دیگر مدیریت موجودی توسط فروشنده سیستم نسبتا جدیدی است که در آن تامین کننده مسئولیت کنترل و بازپرسازی موجودی خرده فروشان را بر عهده دارد. با اجرای (VMI)، فروشنده از طرف سازمان خریدار، در مورد دوباره پر کردن موجودی انبار تصمیم گیری می کند. اما آنچه که در این مقاله مورد بحث قرار گرفته و مورد هدف پژوهشگر می باشد بررسی و مدل سازی ساختاری عوامل موثر بر فرآیند مدیریت زنجیره تامین توسط فروشنده در سیستم های موجودی است. در این مقاله سعی بر آن شده است با استفاده از یک مدل ساختاری عوامل موثر بر فرآیند مدیریت موجودی توسط فروشنده این امکان را به وجود آوریم تا از الگو و ساختارهای مشابه که قبلا ساخته شده اند برای درک بهتر از شناخت نیاز ، درک بهتر از راهبردها و درک بهتر از چگونگی رفع نیازها استفاده نماییم.

کلیدواژه ها

مدل سازی ساختاری تفسیری، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت موجودی توسط فروشنده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.