معرفی محصولی نوین برای عایق رطوبتی با خواص فیزیکی و مکانیکی ویژه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ENGIN05_037
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 998
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جعفر کاظمی

مدیرعامل شرکت آویژه سبز آرنیکا(آسا)

چکیده

نم و رطوبت از مشکلات مهم و اساسی اکثر ساختمان ها است. عوامل بسیار زیادی در ایجاد نم و رطوبت موثر است. در صورت عدم تشخیص به موقع و برطرف نکردن آن ممکن است خسارات فراوان و جبران ناپذیری به واحدهای ساختمانی وارد شود. از مهمترین و شایعترین آثار نم و رطوبت، تغییر رنگ، پوسته شدن و فروریختن گچ و رنگ سقف یا دیوارها، ایجاد بوی نم و رطوبت و باز شدن چسب کاغذدیواریها می باشد. ممکن است بعد از خشک شدن رطوبت ترکهایی نیز ایجاد شود. از این رو عایق کاری ساختمان باید به نحو مناسب و با مصالح مرغوبی انجام شود. برخی مواقع عایق های موجود در بازار از جمله ایزوگام و قیر و گونی چسبندگی خوبی با زیرکار ندارند. همچنین این عایق ها نصب آسانی ندارند و نسبت به دما حساسیت زیادی را نشان میدهند. همچنین ماندگاری خوبی در مقابل عوامل جوی (سیکل ذوب و یخ) ندارند. در این مقاله محصولی نوین (عایق رطوبتی دو جزئی با پایه سیمانی) معرفی میشود. این عایق در بخشهای مختلفی نظیر بام، استخر، سرویس های بهداشتی کاربرد دارد. برخلاف سایر عایق های معمول، نسبت به تغییرات دما حساسیت نشان نمی دهد و محیطهای خورنده بر روی آن تاثیری ندارد. طبق آزمایش های انجام شده، این عایق رطوبتی در مقایسه با سیستم های پایه قیری دارای انعطاف پذیر و کش آمدگی و نیز طول عمر و مقاومت گرمایی بالاتری هستند. چسبندگی ملات با این محصول نسبت به عایقهای معمول بسیار عالی میباشد. خواص مکانیکی حاصل از آزمایشهای استاندارد انجام شده روی این محصول نشان دهندهی ویژگیهای کشسانی بسیار مطلوب می باشد که در ترک خوردگی های معمولی در سازه پاره نمیشود. نمونه های متعددی از این محصول در پروژه های مختلف اجرا شده است و رفتار مناسب و کیفیت مطلوب آن مشاهده شده است.

کلیدواژه ها

عایق رطوبتی، نم، عایق رطوبتی دوجزئی، ایزوگام، قیر و گونی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.