ارایه الگویی جهت پیشگیری از جرم و کاهش جرایم و ارتقا امنیت محیطی در محله مسکونی با تکیه بر رویکرد طراحی محیطی(C.P.T.E.D)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,025
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
UUSD01_0936
تاریخ نمایه سازی: 17 خرداد 1394
چکیده مقاله:
نحوه طراحی محیطی می تواند در پیشگیری از جرم تقش مهمی بازی کند. با تأکید بر عواملی مانند تعیین قلمرو ، نظارت ایجاد تصویر مثبت از فضا ، ازبین بردن نقاط کور و غافل گیری و نگهداری و مراقبت مستمر از محله و در عین حال ، مشارکت دادنمردم در مساله پیشگیری ازجرم می توان بر بسیاری از جرایم رایج مرتبط با فضای ساخته شده غلبه کرد. CPTED مدعی این نیست که می تواند پادزحر تمام جرایم باشد و از تمام جرایم پیشگیری کند. بلکه در غالب یک برنامه جامع پیشگیری و در کنار سایر راهبردهای پیشگیری از جرم می تواند نقش موثری در پیشگیری از جرم ایفا کند.نظریه پیشگیری از جرم از طریق طراحی محیطی درصدد است تا با طراحی و به کارگیری درست فضا ، از فرصت های مجرمانه که معلول طراحی نامناسب فضا هستند، بکاهد. با به بکارگیری این راهبردها می توان علاوه بر پیشگیری از جرم ، ایجاد فضای مثبت و ارتقای کیفیت زندگی ، از هزینه های جرم نیز کاست
کلیدواژه ها:
نویسندگان
معصومه حیدرپورشادهی
کارشناسی ارشد رشته طراحی شهری دانشگاه دیلمان لاهیجان
افشین عموزاده لیچایی
استادیار هنر و دانشکده معماری دانشگاه گیلان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :