اثر سنجی بکارگیری سیستم اولویت دهی چراغ راهنمایی و رانندگی به حمل و نقل عمومی (TSP)، با استفاده از روش Phase Switching در نرم افزار SCATS (مطالعه موردی تقاطع طبرسی – مجلسی مشهد)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,408
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TTC14_260
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
چکیده مقاله:
افزایش روز افزون جمعیت و گسترش حمل و نقل، خیابانها و بزگراه های شهری، روز به روز شلوغتر و پرازدحام تر از گذشته می شوند علاوه بر این توسعه فیزیکی خیابان ها و بزرگراه ها در برخی ازمناطق (مانند هسته مرکزی شهر) غیر ممکن و در بسیاری از محل ها، پر هزینه و بی فایده است. حتیدر صورت امکان توسعه فیزیکی معابر، نیازهای حمل و نقلی شهروندان از آن پیشی گرفته و ازدحام وترافیک مجددا در معابر توسعه یافته مشاهده خواهد شد. تنها راهکار منطقی برای برون رفت از اینمعضل، توسعه حمل و نقل عمومی است. لذا در کشورهای توسعه یافته، عموماً سیستم های حمل ونقل عمومی اعم از ریلی و جاده ای مشاهده میشود که با نظم خاصی به شهروندان خدمت رسانی می کنند.سیستم اولویت دهی چراغ به حمل و نقل عمومی که به اختصار بیان می شود ، یکی از راهکارها برای افزایش میزان سرویس دهی سامانه های حمل و نقل عمومی و بخصوص اتوبوسرانی است. در اینسیستم با تعریف اولویت در محل تقاطعهای فرماندهی سعی می شود که برنامه زمانبندی پیش بینیشده برای حمل و نقل عمومی به بهترین وجه اجرا شده و از این طریق کارایی ناوگان موجود ارتقایابد. . در حال حاضر سیستم کنترل هوشمند SCATS در مشهد و دیگر کلان شهرهای کشورمان جهت کنترل چراغ های راهنمایی و رانندگی مورد استفاده قرار گرفته است. در این پژوهش سعی برآن است که ضمن بررسی روشهای مختلف تعریف اولویت حمل و نقل همگانی ، یک نمونه طراحی و اجرا شده برای شهر مشهد در سیستم کنترل هوشمند SCATS، با استفاده از سوییچ های کنترلی این سیستم، ارائه و ضمن بررسی داده های AVL سیستم BRT شهر مشهد، نتایج این اجرا در قالب مطالعات قبل و بعد زمان سفر برای وسیله نقلیه و مسافر وشاخص درصد موفقیت عبور، به طور مجزا،ارزیابی گردد و در انتها راهکارهای لازم برای بهبود و ارتقا این سیستم بیان شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی پژومند راد
کارشناس ارشد مخابرات سیستم، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، تهران
مانی حاذقی
کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، دانشکده عمران، دانشگاه آزاد، تهران جنوب
مسعود نادرنژاد
کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، دانشگاه صنعتی شریف
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :