طراحی و شبیه سازی فیلتر میانگذر مایکرواستریپ دو باندی با قابلیت تنظیم پذیری فرکانسی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,088
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TEDECE01_417
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
چکیده مقاله:
یک فیلتر میانگذر مایکرواستریپ دو باندی با - قابلیت تنظیم فرکانس مرکزی باند عبور دوم طراحی و شبیه سازی شده است. ساختار فیلتر شامل زوج خطوط کوپل شده ی خمیده بار شده با دو مشدد مخروطی شکل کاملا یکسان در دو سمت و همچنین یک مشدد پروانه ای شکل در وسط، زوج خطوط خمیده نامتقارن انتها باز و دو خط با امپدانس بالا برای اتصال به درگاههای ورودی و خروجی می باشد. به دلیل تقارنی کهطرح فیلتر دارد، تمایزی میان درگاههای ورودی و خروجی وجود ندارد. نتایج شبیه سازی منتج به دو فرکانس عبور GHz 2/4 و GHz 5/7 شده است، که با تغییر اندازه تنها یکی از المان های فیلتر بدون تغییر در فرکانس عبوری اول، فرکانس باند عبور دوم را می توان تنظیم نمود. همچنین فیلتر دارای مقادیر تلفات عبوری به ترتیب dB 0/22 و dB 0/55 ، تلفات بازگشتی dB 77 و - dB 27/8 برای دو باند عبور می باشد. ابعاد فیلتر پیشنهادی16/8×7/8mm2 با توجه به نتایج فوق از جمله مزایای این فیلتر می توان به تلفات پایین، ابعاد بسیار کوچک، پاسخ تیز در لبه های باند عبور، تضعیف سطح هارمونیک های نامطلوب در باند قطع و تنظیم پذیری فیلتر در باند دوم اشاره کرد، که می تواند برای سیستم های مخابرات بی سیم مورد استفاده قرار گیرد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عبدالحسین فیض مرزوقی
دانشجو کارشناسی ارشد برق مخابرات، دانشکده فنی مهندسی، - دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ، کرمانشاه، ایران
سیدوهاب الدین مکی
استاد یار، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران
شیوا خانی
دانش آموخته کارشناسی ارشد برق الکترونیک، دانشکده فنی مهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :