بررسی کانی سازی مس در منطقه ی خرابه شهرستان پیرانشهر - آذربایجان غربی و ارتباط احتمالی آن با توده نفوذی پسوه - آذربایجان غربی
محل انتشار: پنجمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
سال انتشار: 1380
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,573
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SGSI05_046
تاریخ نمایه سازی: 7 شهریور 1385
چکیده مقاله:
منطقه ی خرابه در 15 کیلومتری شهرستان پیرانشهر در آذربایجان غربی واقع شده است. آثار کانی سازی مس به صورت کالکوپیریت و محصولات زون اکسیداسیون (مالاکیت، آزوریت، کالکوزیت) در یک زون سیلیسی-پیریتی در سطح زمین قابل مشاهده است. عیار مس در این زون به 2% نیز می رسد و ویژگیهای منطقه یی نشان دهنده ی احتمال وقوع زون غنی شده سو پرژن در قسمتهای عمیق تر می باشد. علی رغم عدم وجود توده های نفوذی بزرگ در منطقه تعداد زیادی توده های گرانودیوریتی در مناطق همجوار وجود دارند که نزدیک ترین آنها، گرانودیوریت پسوه است. آثار کانی سازی مس و اسکارن زایی در اطراف این توده نیز وجود دارد که لزوم مطالعات جامع و مفصل را نشان می دهد.
نویسندگان
علیرضا کریم زاده ثمرین
عضو هیات علمی گروه زمین شناسی دانشگاه تبریز
کیخسرو رادمرد
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی اقتصادی دانشگاه تبریز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :