تأثیر آمینهای نوع سوم بر تهیه و خواص فوتوولتائی نانوذراتTiO2 سلول های خورشیدی حساس شده با رنگ
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 598
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RESD01_015
تاریخ نمایه سازی: 27 بهمن 1394
چکیده مقاله:
نیمه هادی های tio2 به دلیل کاربردهای گسترده در ابزارهای فوتوولتائیک از شهرت بالایی برخوردارند یک نیمه هادی نوع n با گاف انرژی بزرگ است که نور مرئی را از خود عبور می دهد در 1991 اورگان و گراتزل با به کاربردن الکترود نانو متخلخل TIO2 موفق به ساخت سلول های خورشیدی حساس با رنگ با بازده 11% شدند تاکنون روش های مختلفی برای سنتز انواع نانو ساختارهای TIO2 گزارش شده است روش سل ژل دو مرحله ای یک روش عمومی برای تهیه ی نانوذرات با پراکندگی و توزیع اندازه ی منظم در مقیاس بالا و بازده 100%است این روش که ژل سل هم نامیده می شود بر اساس تولید یک ژل هیدروکسید به عنوان پیش ماده ی فلزی است که از طرفی مانع از تجمع ذرات در حال رشد می شود و از سوی دیگر نقش منبع تامین یون فلزی را ایفا می کند
نویسندگان
نوشین میر
گروه شیمی دانشگاه زابل
مسعود صلواتی نیاسری
پژوهشکده نانو دانشگاه کاشان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :