اضطراب ریاضی و راهکارهای مقابله با آن
محل انتشار: همایش منطقه ای روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,495
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCPES01_044
تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391
چکیده مقاله:
امروزه اضطراب ریاضی مورد توجه و علاقه بسیاری از متخصصان روانشناسی آموزش ریاضی و ینز روانشناسان شناختی است تا از این طریق تاثیر هیجانی و برانگیختگی های روانی دانش آموزان را در کارریاضی بشناسد و برای کنترل و مهار علمی آنها راهکارهای عملی بیابند و دراین میان اضطراب و فشار روانی و تعامل آنها با یادیگری ریاضیات جایگاه ویژه را درامر آموزش و یادگیری ریاضیات مدرسه و حتی دانشگاهی به خود اختصاص داده است پژوهشها درسالهای اخیر نشان داده اند که اضطراب ریاضی غیرمعقول اضطراب مرضی با ایجاد مانع های جدی شناختی و اموزشی درفراگیران ضمن ابتلای آنان به ایست فکری و نقصان قابلیت های استدلالی موجب تضعیف خودباوری ریاضی را درآنها فراهم می اورد و با ایجاد نگرش منفی به شدت برعملکرد پیشرفت ریاضی فراگیران موثر می افتد اضطراب ریاضی وضعیتی روانی است که به هنگام رویارویی با محتوای ریاضی چه درموقعیت آموزشی و یادگیری چه درحل مسائل ریاضی و یا سنجش رفتار ریاضی درافراد پدید می آید. این وضعیت معمولا همراه با نگرانی زیاد اختلال و نابسامانی فکری افکار تحمیلی و تنش روانی و درنتیجه ایست تفکر می باشد.
نویسندگان
سمانه رخشانفر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :