رابطه ی بین سبک های فرزندپروری والدین حمایت اجتماعی و جهت گیری مذهبی با سلامت روان دردانش آموزان دختر دبیرستانی شهر اهواز
محل انتشار: همایش منطقه ای روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,771
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCPES01_040
تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391
چکیده مقاله:
روانشناسی مثبت یک جنبش نوظهور درحیطه روانشناسی معاصر است که برنیاز به فهم جنبه های مثبت تجربه های انسانی تاکید دارد جوزف و لیندلی 2006 خانواده از نظر تکوین شخصیت و پرورش آن درفرزندان و از نظر سازگاری بعدی فردی با جامعه دارای اثرا وسیعی می باشد سبک هیا فرزند پروری را منظومه ای از نگرش ها نحوه برقراری ارتباط و روش نگهداری فرزندو همچنین جو عاطفی حاکم برفضای والدین تعریف می کنند و نوع سبک فرزند پروری که والدین از خود نشان میدهند بررشد فرزند تاثیر بسیاری می گذارد بورن استین 2008 از سوی دیگر محرومیت از رشد وتکامل اجتماعی باعث انزوای انسان و عدم پرورش استعدادهای وی و درنتیجه به مخاطره افتادن سلامت روان او می گردد هوگان لیندن ونجاریان 2002 امروزه نیز انسان با آگاهی و بینش به این یقین رسیده است که بدون معنویت به پوچی و درماندگی خواهد رسید بررسی های انجام شده درزمینه مذهب و سلامت نشان داده اند که دست کم برخی از انواع رفتارهای مذهبی با افزایش سطح سلامت و جسمی ارتباط دارند.
نویسندگان
زهرا ایرانپورمبارکه
استادمدعو دانشگاه پیام نورمبارکه
سکینه حیدری
کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :