بررسی تطبیقی و تحلیلی ویژگیهای موسسات آموزش عالی از راه دور کشورهای انگلستان هندو ایران
محل انتشار: همایش منطقه ای روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,708
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCPES01_012
تاریخ نمایه سازی: 11 شهریور 1391
چکیده مقاله:
نظام آموزش از راه دور که بدنبال احساس نیاز و تمایل فراگیران جهت دسترسی غیرحضوری به مطالب درسی محدودیت زمانی مکانی و مشکلات حضور اجباری و به موقع درکلاسهای درس به وجود آمد که با پیشرفت فناوری اطلاعات و کاربرد آن درامر اموزش بعد دیگری از این نوع آموزش مطرح شد که با اوج گیری استفاده از شبکه های کامپیوتری به ویژه شبکه جهانی اینترنت و وب جهانی www که تسهیلات ویژه ای دراین زمینه بوجود آورده است منجر شد و این نظام آموزشی درسطح جهان از اهمیت بسیاری برخوردار شود ظرفیت اندک این سیستم ها درابعاد مختلف سبب می شود که تنها قشر محدودی از افراد بتوانند از امکانات تحصیلی بهره مند شوند و عده زیادی از دسترسی به آموزش عالی محروم گردند و توانها و استعدادهای زیادی به هرز رود ایده آموزش از راه دور بهعنوان یک پدیده صنعتی و پیشرفته درسال 1971 توسط اتوپیترز پروانده شده و بدین سان بود که از اواخر دهه 50 برنامه ریزان آموزش به آموزش باز جلب شد.
نویسندگان
قدسی احقر
مدرس دانشگاه کارشناس ارشد آموزش و پرورش تطبیقی
رضا فضلعلی زاده
استاددانشگاه علامه طباطبائی
احمد آقازاده
دانشیار پژوهشکده تعلیم و تربیت
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :