اثر استفاده از سیستم جداگر لرزه ای بر رفتار سازه های صنعتی
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی زلزله
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 913
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
QAEC02_012
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
با توجه به وجود کاربری تجاری در بسیاری از سازه ها در طبقه همکف و درنتیجه وجود ارتفاع نسبی زیاد در طبقه اول، کنترل اختلاف سختی طبقه اول با سایر طبقات لازم مزبور می باشد فلذا درصورتی که امکان استفاده از مهاربند و یا دیوار برشی در جهت مزبور نباشد افزایش مقاطع تیرها و ستونها اجتناب ناپایر بوده که در نتیجه منجر به غیراقتصادی شدن پروژه می گردد. یکی از راه های رفع این مشکل بخصوص در سازه هایی که افزایش سطح عملکردشان نیز مدنظر می باشد استفاده از جداگرهای لرزه ایست که در صورت استفاده از آنها با توجه به اینکه سازه الاستیک باقی می ماند و همچنین توزیع نیرو در سازه از حالت مثلثی به سمت مستطیلی شدن می رود می توان از کنترل سیتی نسبی طبقات نسبت به هم صرفنظر نمود. پرو ه حاضر مربوط به سازه صنعتی کارخانه روغن کشی بوده که سختی در جهت صاب خمشی سیتی نسبی طبقه اول نسبت به سایر طبقات کمتر می باشد. استفاده از سیست جداگر لرزه ای در این سازه نشان می دهفد که نه تنها رفتار سازه به مراتب بهبود یافته بلکه استفاده از آن توجیه اقتصادی نیز دارد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرهاد داوری پور
کارشناس ارشد زلزله و پژوهشگر مرکز تحقیقات، توسعه و کیفیت سازمان اتکا ، دانشگاه صنعتی شریف
اشکان حسینی
کارشناس ارشد سازه، مدیریت شرکت روغن کشی خرمشهر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :