مقایسه کارایی درونی شاخه ی نظری دوره متوسطه با شاخه ی کاردانش دوره متوسطه و مقایسه آنها با اهداف برنامه چهارم توسعه آموزش و پرورش استان ایلام در بین سالهای 1384-1388
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 733
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSCONF01_164
تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394
چکیده مقاله:
تحقیق حاضر در پی محاسبه و مقایسه شاخص های کارایی درونی شاخه های نظری با کاردانش در طول برنامه چهارم توسعه آموزش وپرورش استان ایلام بین سالهای 1384 تا 1389 است و همچنین وضعیت رشد و توسعه استان و محدودیت ها و راهکارهای مورد نظر راشناسایی و تشخیص دهد . این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از لحاظ گردآوری داده ها توصیفی و از بعد فرایند جز تحقیقات کمی میباشد در تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و فرمول های برنامه ریزی آموزشی و همچنین برای نشان دادن معنی داری تفاوت بین شاخص های مورد بررسی از آزمون خی دو ((X(2)، آزمون معنی دار بودن تفاوت بین دو نسبت مستقل و آزمون معنی داری تفاوت با نسبت ثابت و آزمون t و معنی دار بودن اختلاف میانگین ها با کمک نرم افزار SPSS استفاده شده است. کارایی درونی شاخه های نظری در شاخص های طول تحصیل فارغ التحصیلان ، سهم هر شاخه از کل دوره ، سهم دختران و سهم دانش آموزان روستایی از کل دوره پوشش ظاهری تحصیلی و میانگین تحصیلات معلمان از کاردانش بیشتر و در شاخص های نرخ فارغ التحصیلی ، ضریب کارایی ، نسبت اتلاف و رشد دانش آموزان کمتر از شاخه کاردانش بوده است. همچنین نرخ ماندگاری ، قبولی ، مردودی و ترک تحصیل پایه اول عمومی استان در طول برنامه به ترتیب 90/89، 81/13، 14/49 و 9/11 درصد بوده است. نسبت دانش آموز به معلم استان در طول برنامه 11/78 و نسبت معلم به کلاس دایر استان در طول برنامه استان 2/47 بوده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
طاهره کارگر
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
ذبیح پیرانی
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
مژگان محمدی نائینی
استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :