سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعادل مایع – مایع سیستم های سه جزئی (آب + اسید پروپانوییک + n-اکتیل الکل وn-دکیل الکل)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,950

فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PROCESS04_155

تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394

چکیده مقاله تعادل مایع – مایع سیستم های سه جزئی (آب + اسید پروپانوییک + n-اکتیل الکل وn-دکیل الکل)

استخراج مایع مایع یکی از روش های بسیار مفید در خالص سازی و جداسازی اجزای موجود در محلول هاست و انجام آن بدون داشتن اطلاعات مربوط به تعادلات فازی اجزای موجود در محلول امری غیر ممکن است. در تحقیق انجام شده داده های تعادلی فازی مربوط به دو سیستم (آب + پروپانوییک اسید +-n اکتیل الکل) و (آب + پروپانوییک اسید +-n دکیل الکل ) در دمای 298 کلوین و فشار 3/101 کیلو پاسکال محاسبه شده و خطوط رابط مربوط به داده های تعادلی در نمودار مثلثی ترسیم شده است. با استفاده از داده های تعادلی، دو پارامتر مهم ضریب جداسازی و توزیع برای مقایسه توانایی-n اکتیل الکل و -nدکیل الکل در جداسازی پوپانوییک اسید از آب مورد محاسبه قرار گرفتند. نتایج به دست آمده حاکی از این است که با افزایش کسر وزنی پروپانوییک اسید در خوراک از 0557/0 به 4517/0 در سیستم حاوی -nاکتیل الکل به عنوان حلال و 0554/0 به 4663/0 در سیستم حاوی -nدکیل الکل به عنوان حلال، فاکتور جداسازی از 05/42 به 43/8 و در سیستم یاد شده دیگر از 73/57 به77/5 کاهش می یابد. از دیگر نتایج به دست آمده می توان افزایش فاکتور جداسازی با افزایش زنجیره کربنی الکل ها به علت کاهش حلالیت آن ها در آب اشاره کرد

کلیدواژه های تعادل مایع – مایع سیستم های سه جزئی (آب + اسید پروپانوییک + n-اکتیل الکل وn-دکیل الکل):

نویسندگان مقاله تعادل مایع – مایع سیستم های سه جزئی (آب + اسید پروپانوییک + n-اکتیل الکل وn-دکیل الکل)

محمدمهدی شهبازی

جوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی

علی شکراله زاده

جوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی

محمدرضا عبدالمجیدی

جوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی

هیراد باستانی

جوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
A. Ghanadzadeh Gilani, N. Paktinat, M. Moghadam, J. Chem. Thermodyn. ...
ketoneTinuad Jolaade Afolabi, Adeyinka Idowu AlaoFluid Phase Equilibria 379 (2014) ...
C. Fellay, P.J. Dyson, G. Laurenczy, Angew. Chem. Int. Ed. ...
T.M. Letcher, G.G. Redhi, Fluid Phase Equilib. 193 (2002) 123-133. ...
Jung, M.; Schierbaum, B.; Vogel, H. Extraction of carboxylic acids ...
S.I. Kirbaslar, E. Ince, S. Sahin, U. Dramur, J. Chem. ...
S.C, ehreli, B.Tatl, P. Ba gman, J. Chem. Thermodyn. 37 ...
A. Ghanadzadeh, H. Ghanadzadeh, S. Abbasnejad, Kh. Bahrpaima, Fluid Phase ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعادل مایع – مایع سیستم های سه جزئی (آب + اسید پروپانوییک + n-اکتیل الکل وn-دکیل الکل)" توسط محمدمهدی شهبازی، جوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی؛ علی شکراله زاده، جوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی؛ محمدرضا عبدالمجیدی، جوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی؛ هیراد باستانی، جوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش علمی مهندسی فرآیند پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پروپانوییک اسید ، تعادل ، استخراج مایع - مایع ، ضریب توزیع ، فاکتور جداسازی ، منحنی حلالیت هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2950 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استخراج مایع مایع یکی از روش های بسیار مفید در خالص سازی و جداسازی اجزای موجود در محلول هاست و انجام آن بدون داشتن اطلاعات مربوط به تعادلات فازی اجزای موجود در محلول امری غیر ممکن است. در تحقیق انجام شده داده های تعادلی فازی مربوط به دو سیستم (آب + پروپانوییک اسید +-n اکتیل الکل) و (آب + پروپانوییک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعادل مایع – مایع سیستم های سه جزئی (آب + اسید پروپانوییک + n-اکتیل الکل وn-دکیل الکل) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.