آموزش معماری پایدار در جوامع در حال توسعه
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی عمران توسعه
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,814
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
OMRANTOSEE01_301
تاریخ نمایه سازی: 17 اردیبهشت 1391
چکیده مقاله:
در دوران گسترش مصرف گرایی و رشد فزاینده جمعیت ، صدای بی رمق معماری پایدار هر روز ضعیف و ضعیف تر به گوش میرسد. با وجود اینکه بسیاری از دانشکده های معماری در جهت پاسخگویی به نگرانیهای زیست- محیطی و یا همسویی با جریان روز معماری، ناگزیر از ارائه مباحث یا درسهایی در زمینه معماری پایدار هستند، آموزش این رویکرد معماری همچنان با موانعی روبروست. موانعی چون؛ هویت مبهم آن ، سکون جامعه آموزشی، تجربیات عملی محدود، تمایل جامعه به پیروی از شیوه های متعارف و فقدان الگوهای مهیج پایدار که نظر عموم را از شیوه های ناپایدار معماری به خود جلب کند. نوشتار حاضر که بر پایه مطالعات کتابخانه ای و مشاهدات میدانی تهیه شده است، پس از بیان مشکلات و موانع در دو سطح درون و بیرون جوامع آموزشی ، به این نتیجه می رسد که شکوفایی معماری پایدار منوط به بازنگری در برنامه ریزی تحصیلی ، آگاهی فنی و عمومی وبالاتر از همه ، تجدیدنظری متهورانه در اولویتهای زندگی اجتماعی ماست
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدمحمد سقراطی
عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحدفومن شفت
سیده معصومه ضیایی ضیابری
مدرس گروه معماری دانشکده معماری و هنر دانشگاه گیلان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :