به کارگیری داده های لرزه ای در تفسیر ساختمانی گسل دارنگ و ارزیابی خواص مخازن گازی واقع در منطقه
محل انتشار: اولین همایش ملی توسعه میادین نفت و گاز
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 654
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
OGFD01_012
تاریخ نمایه سازی: 1 مهر 1394
چکیده مقاله:
به دلیل فقدان گسلش سطحی در کمربند چین خورده زاگرس که دربردارنده میادین عظیم هیدروکربوری می باشد، جهت مشخص نمودن گسل مسبب زمین لرزه علاوه بر مشاهدات زمین شناسی و یا ارائه انواع مدل های ، ساختاری، می توان از توزیع پس لرزه ها استفاده نمود. زلزله 22 فروردین ماه 22 منطقه کاکی با بزرگای 3.3 به گسل امتداد لغزی راستگردی مربوط می گردد که با مولفه فشاری همراه است. بر اساس مقاطع عمقی پس لرزه ها مشخصات فوق با گسل شمالی-جنوبی به نام گسل عرضی-برشی دارنگ بردخون همخوانی دارد. پروفیل های لرزه ای تهیه شده در بخش های شمالی گسل نشانگر ساختار گلی مثبت می باشد که با اطلاعات حاصل از سازوکار کانونی گسل مطابقت می نماید. عملکرد گسل بر روی مخازن دهرم واقع در منطقه، مسیر مناسبی جهت حرکت مواد هیدروکربوری فراهم آورده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم ایزدی
دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی تکتونیک ، دانشگاه شیراز،
مرضیه خلیلی
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز، دانشکده علوم، بخش علوم زمین
محمدقاسم گودرزی
مدیریت اداره کل زمین شناسی مدیریت اکتشاف،
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :