شبیه سازی پارچه ی حلقوی تاری یک شانه 1×1 با استفاده از روش اجزای محدود
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,055
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NTEC08_138
تاریخ نمایه سازی: 3 آذر 1391
چکیده مقاله:
تعیین خصوصیات ابعاد پارچه های حلقوی و خواص مکانیکی آن نظیر رفتار کششی و اویزشی از اهمیت بسزایی برخوردار است دراین مقاله پارچه حلقوی تاری یک شانه 1×1 درکرنشهای پایین قبل از ایجاد شرایط لول شدن درلبه پارچه و همچنین تراکم ساختاری حلقه هادرپارچه با استفاده از روش اجزای محدود و نرم افزار آباکوس نسخه 6/8 شبیه سازی شده است درشبیه سازی بافت فوق از یک حلقه سه بعدی برپایه تئوری الاستیکا و با اعمال پیچش به الاستیکا که به روش اجزای محدود مدل شده است به عنوان اورلپ و ساقها دربافت استفاده گردید و با تخمین قرارگیری حلقه ها نسبت به هم و موقعیت اندرلپ ها دربافت یک شانه بافت حلقوی تاری یک شانه ی 1×1 درنرم افزار آباکوس طراحی شد همچنین پارچه حلقوی تاری یکشانه تحت اعمال نیروی کششی درکرنشهای پایین درنرم افزار آباکوس شبیه سازی شده و حلقه سه بعدی مدل شده به عنوان اورلپ و ساقها دراین بافت بکاربرده شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرضیه جوادی
دانشجوی کارشناسی ارشد
سعید آجلی
استادیار دانشگاه صنعتی اصفهان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :