بررسی موانع و راهکارهای تحقق کامل دولت الکترونیکی و بیان وضعیت دولت الکترونیک درایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,428
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NRSAM01_109
تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1392
چکیده مقاله:
دولت الکترونیکی به عنوان یکاصطلاح عبارت است ازاستفاده ازفناوری اطلاعات به ویژه اینترنت درارایه و خدمات عمومی با سهولت بیشترمشتری پسندتر با صرفه تر و درمجموع به طریقی متفاوت تر و بهتر دولت الکترونیکی را درتعریفی وسیع تر میتوان قبول هرنوع فناوری اطلاعاتی و ارتباطی ازجانب دولت تعریف کرد بدون تردید یکی ازمهمترین مقولات درجامعه اطالعاتی مساله دولت الکترونیکی به معنای فراهم کردن شرایطی است که دولت ها بتوانند خدمات خود را بصورت شبانه روزی و درتمام ایام هفته به شهروندان ارایه کنند دربسیاری ازکشورها توجه به مفهوم دولت الکترونیکی و استقرار آن اهمیت ویژه ای پیدا کرده است دولت ها انی مفهوم را تلاشی برای مدرنیزه کردن یا اصلاح و بازمهندسی دولت میدانند البته ایجاد دولت الکترونیکی مستلزم تغییرات اساسی است که چالشهای جدی با خود بهمراه می آورد.
کلیدواژه ها:
دولت الکترونیکی ، فناوری اطلاعات و ارتباطات ، ساختاردولت الکترونیک ، پیاده سازی دولت الکترونیک ، گام های ایجاد دولت الکترونیک موفق
نویسندگان
سمانه دیوسالار
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :