بررسی اثر گیاه گزنه (Urtica dioica) بر روی دیابت نوع دو در مدل دیابتی موش
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,467
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NFBAS01_346
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
چکیده مقاله:
استفاده از گیاهان دارویی و ترکیبات آنها در درمان دیابت یکی از این درمان های جایگزین است. دیابت نوع یک بیماری است که براثر کمبود انسولین به وجود می آید. انسولین هورمونی است که باعث وارد شدن قند به داخل سلول های بدن می شود و در نتیجه ،انرژی لازم را برای اعمال حیاتی سلول فراهم می کند . اگر انسولین نباشد قند در سلول ها، وارد و مصرف نمی شود و سلول ها گرسنهباقی می مانند، در نتیجه قند خون بالا می رود که هم بر اثر مصرف نشدن قند است و هم کبد با یک کار جبرانی ، قند تولید میکند . دیابت معمولا در سنین کودکی و نوجوانی و زیر 40 سال ایجاد می شود و کسانی که یک زمینه ارثی دارند بیشتر به آن مبتلامی شوند؛ ولی این به آن معنی نیست که افراد نزدیک خانواده به دیابت مبتلا باشند . درواقع اگریک اختلال ایمنی به ارث برسد ،ویروس ها در کسی که این زمینه ارثی را دارد، خود ایمنی را بیدار می کنند . مطالعات مختلفی در دنیا انجام شده است. به نظرمی رسد گزنه می تواند بر هر دو راه پانکراتیک و غیر پانکراتیک مؤثر باشد . اغلب این مطالعات کاهش قابل توجه در سطح قند خون وعوارض دیابت را نشان دادند . شواهد نشان می دهد گیاه گزنه می تواند به عنوان دارویی موثر در درمان دیابت و عوارض آن مورداستفاده قرار گیرد . با این حال به پژوهش های بیشتری برای روشن کردن عملکرد دقیق گزنه، اثرات و عوارض جانبی آن در درماندیابت و عوارض آن نیاز است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
آتوسا فلاحی
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد تهران شمال ، دانشگاه آزاد اسلامی تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :