الویت بندی شیوه های کشت خیار با توجه به شاخص های اقتصادی و زیست محیطی و بهداشتی و درمانی (مطالعه موردی: شهرستان جیرفت استان کرمان)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 621
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NFBAS01_230
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
چکیده مقاله:
امروزه فعالیت کشاورزی می تواند تاثیرات جانبی زیست محیطی را به همراه داشته باشد. بسیاری از تحلیل های اقتصادی تنهابر روی افزایش رفاه اقتصادی کشاورزان تاکید می کنند بدون اینکه به مسایل زیست محیطی و بهداشتی و درمانی توجهیداشته باشند. از این رو می توان گفت یک مدیر همه سونگر و کارامد، در زمینه انتخاب نوع فعالیت کشاورزی باید چندینهدف اعم از اقتصادی و زیست محیطی و بهداشتی و درمانی را در نظر داشته باشد. هدف اصلی این تحقیق، بررسی و تعییناولویت سیستم های کشت خیار به شیوه ارگانیک وغیر ارگانیک بااستفاده از رویکرد AHP (فرایند تحلیل سلسله مراتبی)در جهت لحاظ کردن شاخص زیستمحیطی ، شاخص اقتصادی و بهداشتی و درمانی میباشد برای این منظور از مطالعاتکتابخانه ای و پرسشنامه AHP استفاده شده است. نتایج تحقیق حاکی از آن است که کشت خیار به شیوه ارگانیک با توجهبه شاخص های تحقیق توجیه پذیر بوده و بابستی در اولویت کار کشاورزان قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
ثریا ملایی امامزاده
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی
محمدعلی فرقانی
استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان
سمانه دربندی
کارشناس ارشد مدیریت اجرایی انشگاه شهید باهنر کرمان
اسدالله خواهنده کارنما
استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :