حذف فتوکاتالیستی آلایندگی آمونیاکی با استفاده از نانو ذرات دی اکسید تیتانیم داپ شده با نیتروزن
محل انتشار: اولین همایش ملی تصفیه آب و پسابهای صنعتی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,394
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCWWT01_072
تاریخ نمایه سازی: 8 بهمن 1391
چکیده مقاله:
در این مقاله، عملکرد حذف فتوکاتالیستی پسابهای آمونیاکی با استفاده از نانو ذرات دی اکسید تیتانیم داپ شده با نیتروژن تثبیت شده بر روی دانههای لیکا در حضور نور مرئی و UV مورد بررسی قرار گرفته است. آمونیاک یکی از آلوده کننده های محیط زیست موجود در پسابهایصنعتی است که دارای زیانهای فراوانی از جمله از بین بردن ماهیها است. در این راستا بعنوان یک فتوکاتالیست فعال برای حذف و تبدیل آمونیاک به محصولات شیمیایی بی خطر مورد توجه بسیاری از محققین قرار گرفته است. دراین تحقیق از لیکا که دارای تخلخل بیش از 58 % و چگالی بالای kg/m3 234 034 میباشد که قابلیت شناور شدن بر روی آب را دارا می باشد که به عنوان پایه فتوکاتالیست استفاده شد، از روش - اسپکتروفتومتری و تیتراسیون برای اندازهگیری غلظت آمونیاک استفاده میشود. نتایج به دست آمده از آزمایشات کارایی نسبتاً خوب کاتالیست تثبیت شده در حضور نور UV و نور مرئی با قابلیت حذف 00 % و 85 % در طول 124 دقیقه زمان انجام آزمایش را نشان میدهد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شهرام شریف نیا
گروه مهندسی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :