بررسی تاثیر الگوی بافت شهری و معماری در توسعه پایدار و کاهش مصرف انرژیبا مقایسه شهر بوشهر در اقلیم گرم و مرطوب و شهر پاوه در اقلیم سرد و کوهستانی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 865
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCUD04_163
تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393
چکیده مقاله:
رابطه ی شهر با محیط پیرامون آن و اقلیم همواره یکی از مباحث مهم پایداری بوده است. ساختار شهرهای سنتی، منطبق با شرایط محیطی و اقلیمی بوده و با ایجاد محیطی پایدار و مناسب زندگی انسان، بر طبق اصول و روش هایی شکل گرفته است که نه تنها تخریب و ضایعه ای بر محیط تحمیل نمی کند بلکه حفظ منابع طبیعی، عدم آلودگی محیط زیست، مصرف حداقل انرژی های فسیلی و هم زیستی با شرایط طبیعی و اقلیمی را در دستور کار خود قرار داده است. در این نوشتار سعی می گردد به بررسی راهکارهای طراحی شهر و معماری سنتی دو اقلیم متفاوت در جهت پایداری و کاهش مصرف انرژی های فسیلی پرداخته شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سهیل ایزدی
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه کردستان
احسان اکبری
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه کردستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :