بررسی علت وقوع ترکهای جمع شدگی و نشست خمیری در بتن تازه درشرایط محیطی با رطوبت نسبی بالا(مطالعه موردی در شهرستان بندرانزلی
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی سازه، زلزله، ژئوتکنیک
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,751
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCSEG02_389
تاریخ نمایه سازی: 28 فروردین 1392
چکیده مقاله:
از جمله ترکهای بسیار شایع در بتن تازه ریخته شده ترکهای جمع شدگی و نشست خمیری می باشند .این ترکها دراثر افزایش نرخ تبخیر آب در سطح بتن نسبت به نرخ آب انداختگی تشکیل می شوند و به عواملی چون دمای هوا ، دمای بتن ، سرعت باد ، رطوبت نسبی محیط بستگی دارند که با افزایشیافتن دما و سرعت باد در سطح بتن و کاهش رطوبت نسبی زمینه برای ایجاد ترک های جمع شدگی و نشست خمیری فراهم می گردد. اما در این مقاله این موضوع مد نظر قرار می گیرد که در شرایط آب و هوایی شهرستان بندر انزلی با بیشترین درصد رطوبت (رطوبت نسبی 100 درصد در اکثر ساعات شبانه روز) در بسیاری ازسطوح بتنی ما شاهد وقوع زیاد این نوع از ترکها هستیم این در حالیست که با بالا بودن درصد رطوبت محیط(رطوبت نزدیک به 100 درصد ) ظاهرا نباید نرخ تبخیر از نرخ آب انداختگی بیشتر شده وترک خوردگی نشست و جمع شدگی خمیری اتفاق بیفتد و این موضوعی است که در این مقاله مورد بررسی قرارخواهد گرفت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا داودی
استادیار دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
محمداز صیاداصغریان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه موسسه آموزش عالی پردیسان فریدون
حسن دادرس
مدرس دانشگاه و دکتری جغرافیا و برنامه ریزی روستایی از دانشگاه علوم تحق
علیرضا درانی
کارشناس ارشد راه و ترابری،مهندسین مشاور طرح و کنترل گیل ایرانیان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :