ارزیابی سناریوهای معماری سازمانی با استفاده از روش TOPSIS فازی
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی محاسبات نرم و فن آوری اطلاعات
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,205
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCSCIT02_049
تاریخ نمایه سازی: 17 اردیبهشت 1391
چکیده مقاله:
معماری سازمانی روشی است جهت توصیف کامل جنبه ها و لایه های مختلف یک سازمان که قادر است با استفاده از مدلها و تکنیکهایی استاندارد و شناخته شده اقدام به توصیف وضع موجود با وضع مطلوب سازمان نماید معماری سازمانی می تواند بسته به اهداف آن برای کل سازمان یا بخشهایی از آن انجام شود با توجه به هزینه بسیار بالایی پیاده سازی سناریوهای معماری سازمانی لازم است قبل از انتخاب هر سناریو مرحله ارزیابی مدلها و اطلاعات معماری از نظر میزان برآورده شدن مطلوبیت ها و ویژگیهای کیفی سازمان توسط سناریوها انجام شود تا سناریوی بهینه انتخاب و پیاده سازی شوددراین مقاله الگوریتمی جدید برای رتبه بندی بین سناریوهای معماری سازمانی مبتنی بر FUZZY TOPSIS ارایه شده است فرایند TOPSIS روشی جدید است که فاصله یک گزینه Ai از نقطه ایده آل و همچنین فاصله آن را از نقطه ایده آل منفی درنظرمیگیرد بدان معنی که گزینه انتخابی باید دارای کمترین فاصله از راه حل ایده آل بوده و درعین حال دارای دورترین فاصله از راه حل ایده آل منفی باشد با توجه به ابهام و عدم قطعیت موجود در قضاوتهای تصمیم گیران برای مقایسه عناصر ازمنطق فازی استفاده شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی هارون آبادی
گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز
اشکان مراحل
گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بوشهر
سمانه خمسه
گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ایلام
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :