بررسی عوامل سازمانی در بروز خلاقیت و افزایش بهره وری کارکنان دریایی خطوط کشتیرانی نفتکش جمهوری اسلامی ایران N.I.T.C در جهت رفع مشکلات و شناسائی نقاط قوت خود ناوگان مورد مطالعه: ایران آستانه، ایران نور، ایران آبادان و ایران آستارا
محل انتشار: اولین همایش ملی پدافند غیر عامل در علوم دریایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 528
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCPDMS01_323
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
عصر حاضر، عصر تحولات و تغییرات پیوسته و برق آسا در حوضه های گوناگون بشری است. این تحولات، پیامدهایی نیز درمحیط اداری و صنعتی داراست. از سوی دیگر، با توجه به تغییر سریع تکنولوژی و رقابت روزافزون، تنها سازمان هایی که در جست و جوی ارتقاء بهره وری از خلاقیت کارکنان خود هستند، امکان بقا خواهند داشت. از این رو، توسعه و ارتقای خلاقیت در کارکنان می بایست متغیرهایی را که موجب تشویق و ترغیب خلاقیت در سازمان می شوند را مورد بررسی قرار دهند. یکی از مهمترین این متغییرها، عوامل سازمانی می باشند که تأثیر بسزایی بر خلاقیت کارکنان دارد. در این راستا، هدف پژوهش حاضر بررسی نقش عوامل سازمانی در بروز خلاقیت در بین بخشی از کارکنان دریایی چند کشتی که جزء کشتی های سوپرتانکر کلاس A ناوگان کشتیرانی نفتکش جمهوری اسلامی N.I.T.C می باشد را می پردازد. روش تحقیق، توصیفی پیمایشی و - روش جمع آوری داده ها، کتابخانه ای میدانی می باشد. جهت آزمون فرضیات پژوهشی از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده - شده است. یافته های حاصل از بررسی فرضیات پژوهش نشان می دهد که بین عوامل سازمانی و خلاقیت سایر کارکنان بخش دریایی اعم از ملوانان، افسران، کاپیتانان و ... رابطه معن اداری وجود دارد. همچنین یافته های حاصل از بررسی رابطه بین ابعاد عوامل سازمانی فرهنگ سازمانی، سبک رهبری، ساختاری سازمانی، سیستم ارزیابی و کنترل، سیستم پاداش و تخصیص منابع مورد نیاز خلاقیت و خلاقیت کارکنان دریایی با یکدیگر و با کارکنان بخش خشکی دلالت بر آن دارد که کلیه عوامل به جزء عامل تخصیص منابع مورد نیاز برای خلاقیت رابطه معناداری داشتند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
میلاد کریمی
آموزشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، بندرعباس، ایران