سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 996

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCOCA02_312

تاریخ نمایه سازی: 29 تیر 1393

چکیده مقاله ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی

به منظور بررسی اثر باکتری های سودموناس و آزوسپریلیوم بر رشد رویشی گیا روغنی کتان در رژیمهای مختلف آبیاری ، آزمایشی بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال 1390 در قزوین به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایشی شامل دور آبیاری در 4 سطح (I1: آبیاری معمول، : I2قطع ابیاری در مرحله گلدهی، I3 : قطع آبیاری در مرحله پر شدن دانه و I4 : آبیاری یک هفته در میان) در کرت های اصلی وباکتری های افزاینده رشد در 4 سطح (B1: عدم تلقیح و B2: سودوموناس، B3 : ازوسپریلیو م و B4: ترکیب دو باکتری) در کرت های فرعی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر آبیاری و تلقیح باکتری بر عملکرد بیولوژیکی معنی دار بود. مقایسه رژیم های آبیاری اعمال شده نشان داد که بیشترین عملکرد بیولوژیکی از تیمار آبیاری معمول با میانگین 2862/5 کیلوگرم در هکتار حاصل شد و کمترین مقادیر متعلق به تیمارهای قطع ابیاری در مرحله گلدهی و آبیاری یک هفته در میان به ترتیب با میانگین های 1303/125 و 1559/375 کیلوگرم در هکتار بود. هم چنین بررسی ها نشان داد که تیمار سودوموناس با میانگین 2336/250 کیلوگرم در هکتار بیشترین عملکرد بیولوژیکی را به خود اختصاص داد.

کلیدواژه های ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی:

نویسندگان مقاله ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی

مهسا کسمایی میرمیران

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه زراعت، تاکستان، ایران

جهانفر دانشیان

موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج

امیرحسین شیرانی راد

موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج

علیرضا ولد آبادی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه زراعت، تاکستان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
بیاری، آ.، غلامی، »، اسدی رحمانی، ه.1390. مطالعه تاثیر سویه ...
و 31 مرداد 1392- دانشگاه محقق اردبیلی ...
/125c 2025/625b 1559/375c 1747500b 2336/250a 125bئ1863 1803/750b ...
Dulog, L. 1990:. Leinoel und daraus abzuleitende Stoffe fuer die ...
Kim, K.K., Jordan, D., MacDonald, G.A., 1989. Entro bacter agglomerans, ...
Loheurte, F., Betrthlin, J., 1988. Effect of a phosphate solublizing ...
Zahir, A.Z., M. Arshad, and W.F. Frankenberger (Jr.). 2004. Plant ...
/13b 33/879 33/269 32/27ab ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی" توسط مهسا کسمایی میرمیران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه زراعت، تاکستان، ایران؛ جهانفر دانشیان، موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج؛ امیرحسین شیرانی راد، موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج؛ علیرضا ولد آبادی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، گروه زراعت، تاکستان، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باکتری سودوموناس، تنش کم ابی، کتان روغنی، عملکرد بیولوژیکی هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 996 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی اثر باکتری های سودموناس و آزوسپریلیوم بر رشد رویشی گیا روغنی کتان در رژیمهای مختلف آبیاری ، آزمایشی بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سال 1390 در قزوین به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایشی شامل دور آبیاری در 4 سطح (I1: آبیاری معمول، : I2قطع ابیاری در مرحله گلدهی، I3 : قطع آبیاری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی پاسخ رشد رویشی گیاه دارویی کتان روغنی به باکتری های سودوموناس و آزوسپیلیوم در شرایط تنش کم آبی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.