سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار الکتروشیمیایی کامپوزیت Al/SiCp ساخته شده به روش فشردن انفجاری زیر آبی در آب دریا

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,122

فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCNC01_377

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1392

چکیده مقاله بررسی رفتار الکتروشیمیایی کامپوزیت Al/SiCp ساخته شده به روش فشردن انفجاری زیر آبی در آب دریا

در این پژوهش کامپوزیتهای Al/SiCpبه روش متالورژی پودر انفجاری زیرآبی تهیه شدند. حال به منظور تعیین اثرمیزان ذرات کاربی د سیلیسیمSiC)در سختی و همچنین رفتار خوردگی نمونهها در محلول سدیم کلراید3/5% NaCl) 3/5%با استفاده از اندازهگیری پتانسیل مدار بازEocp)طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیاییEIS) و پلاریزاسیون پتانسیوداینامیکPDP) مورد بررسی قرار گرفت. برای بررسی مورفولوژی و ساختار نمونهها قبل و بعد از خورگی از میکروسکوپ الکترونی روبشیSEM) استفاده شده است. نتایج سختی نشان داد که افزودن ذرات تقویت کنندهSiC از10 درصد به 30 درصد وزنی، سختی کامپوزیت را به میزان تقریبی 16 درصد افزایش میدهد و همپنین بررسی رفتار منحنیهای پلاریزاسیون برای کامپوزیتهای آلومینیومی حاوی ذراتSiCنشان داد که افزودن 10 درصد از ذراتSiCبه آلومینیوم خالص دانسیته خوردگی از9/7μA/cm2 به2/06μA/cm2کاهش م ییابد و همچنین پتانسیل خوردگیبه سمت مقادیر مثب تتر انتقال یافت. کامپوزیت آلومینیومی حاوی 10SiC % نسبت به کامپوزی تهای 20 % و 30 کاربید سیلیسیم دارای کمترین دانسیته جریان خوردگی می باشد. در ادامه با مطالعه رفتار امپدانس الکتروشیمیاییکامپوزیت ها در محلول 3/5NaCl % مشاهده شد که مقاومت پلاریزاسیون تعیین شده از مدار معادل نمودار هاینایکوئیست برای آلومینیوم خالص و کامپوزیت آلومینیومی حاوی 10 درصد کاربید سیلیسیم به ترتیب برابر با3965 Ω و7862است. این نتایج نشان دهنده اثر مثبت ذرات تقویت کننده بر رفتار خوردگی کامپوزیت آلومینیومی می باشد وباعث افزایش مقاومت به خوردگی می شود

کلیدواژه های بررسی رفتار الکتروشیمیایی کامپوزیت Al/SiCp ساخته شده به روش فشردن انفجاری زیر آبی در آب دریا:

کامپوزیت زمینه فلزی - روش فشردن انفجاری- امپدانس الکتروشیمیایی- پلاریزاسیون پتانسیوداینامیک

نویسندگان مقاله بررسی رفتار الکتروشیمیایی کامپوزیت Al/SiCp ساخته شده به روش فشردن انفجاری زیر آبی در آب دریا

میثم جوکار

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی مواد

علی داودی

سبزوار،دانشگاه حکیم سبزواری،دانشکده ی فنی مهندسی،گروه مواد و پلیمر دانشیار

حسین اسکندری

بوشهر،دانشگاه خلیج فارس، دانشکده ی فنی مهندسی،گروه مکانیک استادیار

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
M. Gladkovas, V. Medeliene, M. Samuleviciene, E. Juzel iunas, (2002) ...
W.B.L. H. C. Yuen, (1997) , "The processing of metal ...
H. Ma, X. Cheng, G. Li, S. Chen, Z. Quan, ...
_ _ particle size on corrosion behavor of pressur infiltrated ...
W. Zhang, L. Gao, J. Lia, J. Yang, Y. Yin, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار الکتروشیمیایی کامپوزیت Al/SiCp ساخته شده به روش فشردن انفجاری زیر آبی در آب دریا" توسط میثم جوکار، دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی مواد؛ علی داودی، سبزوار،دانشگاه حکیم سبزواری،دانشکده ی فنی مهندسی،گروه مواد و پلیمر دانشیار؛ حسین اسکندری، بوشهر،دانشگاه خلیج فارس، دانشکده ی فنی مهندسی،گروه مکانیک استادیار نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی فناوری های نوین در شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کامپوزیت زمینه فلزی - روش فشردن انفجاری- امپدانس الکتروشیمیایی- پلاریزاسیون پتانسیوداینامیک هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1122 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش کامپوزیتهای Al/SiCpبه روش متالورژی پودر انفجاری زیرآبی تهیه شدند. حال به منظور تعیین اثرمیزان ذرات کاربی د سیلیسیمSiC)در سختی و همچنین رفتار خوردگی نمونهها در محلول سدیم کلراید3/5% NaCl) 3/5%با استفاده از اندازهگیری پتانسیل مدار بازEocp)طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیاییEIS) و پلاریزاسیون پتانسیوداینامیکPDP) مورد بررسی قرار گرفت. برای بررسی مورفولوژی و ساختار نمونهها قبل و بعد از خورگی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار الکتروشیمیایی کامپوزیت Al/SiCp ساخته شده به روش فشردن انفجاری زیر آبی در آب دریا با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.