سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 877

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCFOODI21_1870

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

چکیده مقاله شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی

از ترکیب روش آنالیز PCA به همراه روش حداقل مربعات LS-SVM برای اندازه گیری مقدار آکریل آمید (AA) در نان جو استفاده می شود. در نهایت این روش با سایر مدلهای رنگسنجی دیگر نظیر CMYK, RGM و *L*a*b مقایه می گردد. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آن بود که رنگسنجی افتراقی بهترین راهکار برای طبقه بندی نان جو حاوی مقادیر مختلف AA است. از مقایسه 3 روش رنگسنجی فوق الذکر میتوان به این نتیجه رسید که رنگسنجی افتراقی با روش LS-SVM (با داشتن RMSE=29.08ng/g و R(2)=0.98) نسبت به روش RGB (با داشتن RMSE=26.08 ng/g, R(2)=0.98) و روش CMYK (با داشتن RMSE=17.99ng/g, R(2)=0.99) بسیار بهتر است، ولی نسبت به (RMSE=7.58ng/g, R(2)=1.00)*L*a*b هنوز در وضعیت پایینی قرار دارد. بنابراین، رنگ سنجی افتراقی میت واند به عنوان یک روش جدید در رنگ سنجی و تعیین ویژگیهای کیفی و ارزیابی آکریل آمید در نان جو به کار برده شود.

کلیدواژه های شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی:

آکریل آمید ، رنگسنجی ، واکنشهای قهوهای شدن ، روش حداقل مربعات LS-SVM

نویسندگان مقاله شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی

مهدی یار شهبازی

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

فریماه سیف

دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

حدیث شهبازی

دانش آموخته نرم افزار کامپیوتر، آموزش پرورش همدان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Barrett, A. H. & Peleg, M. (1995). Applications of fractal ...
Gikmen, V., & S_enyuva, H. Z. (2006). Study of colour ...
Gikmen, V., Asar, _ _ Arribas-Lorenz, G., & Morales, F.) ...
Mottram, D., Wedzicha, B., & Dodson, A. (2002). Acrylamide is ...
Suykens, J. A. K., Gestel, T. V., Brabanter, J., De ...
Vapnik, V. (1995). The Nature of Statistical Learning Theory. New ...
Yam, K. L., & Papadakis, S. E. (2004). A simple ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی" توسط مهدی یار شهبازی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی؛ فریماه سیف، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان؛ حدیث شهبازی، دانش آموخته نرم افزار کامپیوتر، آموزش پرورش همدان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آکریل آمید، رنگسنجی، واکنشهای قهوهای شدن، روش حداقل مربعات LS-SVM هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 877 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از ترکیب روش آنالیز PCA به همراه روش حداقل مربعات LS-SVM برای اندازه گیری مقدار آکریل آمید (AA) در نان جو استفاده می شود. در نهایت این روش با سایر مدلهای رنگسنجی دیگر نظیر CMYK, RGM و *L*a*b مقایه می گردد. نتایج حاصل از این تحقیق حاکی از آن بود که رنگسنجی افتراقی بهترین راهکار برای طبقه بندی نان جو ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شیوهای نوین برای ارزیابی مقدار آکریل آمید موجود در نان جو با استفاده از رنگ سنجی افتراقی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.