آفلاتوکسین ها در مواد لبنی و روش های مقابله با آن
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,392
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI21_1067
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
آفلاتوکسین ها از خطرناک ترین مایکوتوکسین ها هستند که بیشتر توسط دو گونه آسپرژیلوس فلاووس و آسپرژیلوس پارازیتیکوس تولید می شوند و انواع مختلف آن عبارتند از : B2 و B1 و G2 و G1 و M2 و M1 که در این میان سمیت آفلاتوکسین ها در شیر و مواد لبنی به صورت M1 و M2 که نوع هیدروکسیلاته نمونه B هستند دیده می شود. در صورتیکه میزان این مواد سمی از حد مجاز 0/5ppb در شیر بیشتر شود خطرناک بوده و عواقبی از قبیل آفلاتوکسیکوز، سرطان، اختلال در سیستم عصبی و آثار منفی بیوشیمیایی ایجاد می کند. آفلاتوکسین ها ممکن است به روشهای مختلفی به شیر راه پیدا کنند که می توان با پیشگیری از آنها اثرشان را کاهش داد. در میان فرآورده های حاصل از شیر نیز، پنیر مهمترین محصولی است که مورد حمله این قارج قرار می گیرد و باید برای جلوگیری از آن روشهایی را اتخاذ نمود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امین حق خواه
کارشناس علوم و صنایع غذیی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :