کروماتوگرافی فاز مایع معکوس برای تشخیص تری آسیل گلیسرلها در روغن کنجد و تشخیص شیمیایی تقلب
محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,549
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFOODI20_317
تاریخ نمایه سازی: 27 خرداد 1391
چکیده مقاله:
ترکیب تری آسیل گلیسرول های روغن کنجد اصل و تقلبی با استفاده از کروماتوگرافی فاز مایع مورد مطالعه قرارگرفته است تری آسیل گلیسرول تری گلیسیرید های براساس تعداد کربن هایشان از هم جدا می شود ماده 1و2 دی لینولئو-3-اولئین گلیسرول LLO عمده ترین تری گلسیرید موجود در روغن کنجد بوده و غلظت آن 7/690-14/097 وزن را دراین روغن تشکیل میداد تری اسیل گلیسرولهای دیگر روغن کنجد 1و2 دی لینولئیل - راک - گلیسرول OOL و تری الئیل گلیسرول OOO می باشد اما تری آسیل گلیسرول های تری لینولئین گلیسرول LLL و 1و2 دی اولئو 3 استئارین - گلیسرول OOS جزو تری گلیسیرید هایی هستند که روغن کنجد به مقداری کمی وجود دارد تری اسیل گلیسرول های تریلین اولئیل گلیسرول LLO و تری لینولنین گلیسرول LnLnLn موجود درانهاست LnLnLn/LLO درروغن کنجد اصل کمتر از 0/029 می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم فهیم دانش
دانشگاه آزاد اسلامی واحدشهر قدس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :