بررسی اثر بخشی اموزش بازتابی شناختی بر کاهش میزان درماندگی اموزش و افزایش انگیزه تحصیلی دانش اموزان مقطع متوسطه ممسنی در سال 1393-1392
محل انتشار: کنفرانس ملی آینده پژوهی،علوم انسانی و توسعه
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 815
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFHD01_304
تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395
چکیده مقاله:
عصر کنونی عصر شناخت گرایی در روان شناسی نامیده شده است. یکی از فرایندهای شناختی که می تواند برا ی نوجوانان دبیرستانی مشکل ساز باشد، درماندگی اموخته شده است. اموزش بازسازی شناختی به نوجوانان کمک می کند تا بتوانند میزان درماندگی اموخته شده را کاهش دهند. این کار تحقیقی با هدف بررسی اثر بخشی اموزش بازتابی شناختی بر کاهش میزان درماندگی و افزایش انگیزه تحصیلی دانش اموزان مقطع متوسطه مسنی در سال 1393 از دیدگاه دانش اموزان به اجرا درامد. جامعه اماری پژوهش حاضر:630 نفر از دانش اموزان مقطع متوسطه شهر نور اباد ممسنی می باشد که به روش تصادفی تعداد 248 نفر از انها 180 نفر پسرو 68 نفر دختر به عنوان نمونه اماری پژوهش انتخاب گردیدند. ابزار پژوهش در تحقیق حاضر پرسشنامه پیشرفت تحصیلی دارای 44 سوال توسط عبدالله زاده وهمکاران 1383 پرسشنامه استاندارد انگیزش تحصیلی هارنر شامل 33 گویه ابزار دیگر این کار پژوهشی پرسشنامه استاندارد 27 سوالی کاهش درماندگی و پرسشنامه 23 سوالی ژندا لوئیس اثر بخشی اموزش بازتابی شناختی می باشد که پاسخگویان نمونه مورد بررسی به انان پاسخ دادند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
صادق بازیار
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد، گروه علوم تربیتی، واحد بوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر
یوسف دهقانی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تحصیلات تکمیلی بوشهر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :