کاربرد ساختارهای نوین مدیریت در تحول نتایج مدیریت پروژه (مطالعه موردی: پروژه شبکه آبیاری مناطق شمس آباد و سنجر شهرستان دزفول)
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 700
فایل این مقاله در 28 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCFF01_014
تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394
چکیده مقاله:
در دهه جاری، تعداد زیاد شرکت ها و سازمان های فعال در صنعت ساخت و ساز و افزایش تغییرات حاکم بر فضای کسب و کارباعث شده است که این سازمان ها برای اطمینان از امکان ادامه حیات در این صنعت و افزایش توان رقابت پذیری خود به موضوعارتقاء عملکرد و به روزآوری الگوهای مدیریت پروژه های خود توجه ویژه داشته باشند. تلاش هایی نظیر بازاندیشی در شیوهمدیریت پروژه های ساخت، ساخت و ساز ناب، مدل های تعالی مدیریت پروژه، تغییر روش های قراردادی و اجرای پروژه ها، ایجادروش های طرح و ساخت، BOT, EPC، توسعه روش های TQM, SCM, JIT و مانند اینها، جملگی نمونه تلاش هایی برایتغییر وضعیت نامطلوب مدیریت پروژه های ساخت و بهبود نتایج حاصل از اجرای آنها است. بررسی تکرار مداوم انحرافات زمان،هزینه، محدوده یا کیفیت در پروژه ها در دهه های گذشته، نشان می دهد که در مجموع وضعیت موجود در مدیریت پروژه ها بهطور کلی و در پروژه های عمرانی به طور خاص، راضی کننده نبوده و نیاز به تغییری اساسی در شرایط و الگوی غالب مدیریتیپروژه ها وجود دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فرشید قوام پور
تیم مدیریت پروژه شبکه آبیاری اراضی محدوده شهرستان دزفول
محمد کریمی
تیم مدیریت پروژه شبکه آبیاری اراضی محدوده شهرستان دزفول
علیرضا پیره
تیم مدیریت پروژه شبکه آبیاری اراضی محدوده شهرستان دزفول
حسین نقاش طوسی
تیم مدیریت پروژه شبکه آبیاری اراضی محدوده شهرستان دزفول
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :