ساخت سلولهای خورشیدی رنگ دانه ای با عصاره طبیعی کلم و روناس و مقایسه ویژگی های آنها
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 630
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCEEE01_186
تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393
چکیده مقاله:
یکی از اجزای کلیدی سلول خورشدی رنگدانهای، رنگدانه می باشد. از مهمترین ویژگی های یک رنگدانه ی مناسب، وسیع بودن گستردی بیناب جذبی و جذب بیشتر فوتونی آن می باشد. در این مقاله گزاش ویژگی های یک سلول خورشیدی رنگدانهای با رنگدانه های حاصل از ع صاره ی کلم و روناس بر روی نانوذرات (TiO(2 ارائه می شود. با توجه به نتایج حاصل از دستگاهاسپکتروفتومتر، گستره ی جذبی و میزان جذب این دو رنگدانه نسبتاً زیاد است. مقادیر حاصل از اندازه گیری ها برای هر سانتیمتر مربع سلول های ساخته شده در برابر تابش فرودی خورشید به شدت ((90mW/cm(2 به شرح زیر است: سلول خورشیدی رنگدانه ای با عصاره کلم: V(oc)(mv)=44.4μ=0.9%J(sc)(μA/cm(2))=4360؛ سلول خورشیدی رنگدانه ای با عصاره روناس: V(oc)(mv)=399μ=0.42%J(sc)(μA/cm(2))=3110. با توجه به روش ساخت ساده و هزینه پائین این سلول ها، نسبت به سلول های وارداتی دیگر و در صورت بهینه سازی این ویژگی ها، می توان امید فراوانی به فراگیر شدن آن داشت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
صدیقه خیاط زاده ماهانی
دانشگاه شهید باهنر کرمان، آزمایشگاه میکرواپتیک دانشکده فیزیک
مریم جعفری نارنجباغی
دانشگاه شهید باهنر کرمان، آزمایشگاه میکرواپتیک دانشکده فیزیک
حسن فاطمی امام غیث
دانشگاه شهید باهنر کرمان، آزمایشگاه میکرواپتیک دانشکده فیزیک
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :