سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی دلایل خوردگی در مبدل حرارتی سیستم پسماند سوز پتروشیمی فجر و ارائه طرح پیشنهادی جهت تغییر نوع ساختار مبدل

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,200

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCEEE01_094

تاریخ نمایه سازی: 25 مهر 1393

چکیده مقاله بررسی دلایل خوردگی در مبدل حرارتی سیستم پسماند سوز پتروشیمی فجر و ارائه طرح پیشنهادی جهت تغییر نوع ساختار مبدل

بهینه سازی عملکرد عملیاتی مبدل حرارتی سیستم های پسماند سوز از نظر کنترل دمایی جهت جلوگیری از ایجاد خوردگی از اهمیت زیادی برخوردار است. در پتروشیمی فجر که دارای یک سیستم پسماندسوز لجن بیولوژیکی می باشد، مشکلاتی برای این سیستم به وجود آمده است. این مشکلات شامل خوردگی در تجهیزات از جمله مبدل حرارتی و فیلتر است که عامل اصلی این خوردگی در مبدل حرارتی می باشد. لذا مدل سازی مبدل حرارتی جهت بررسی دلایل تشکیل میعان و تولید اسید انجام گریدد. مدل سازی بر مبنای دینامیک سیالات محاسباتی، CFD، انجام شده و مشخص گردید که به دلیل ورود گازهای گرم به مبدل حرارتی و سرد شدن آنی گازها، رطوبت و م یعان در قسمت هایی از مبدل حرارتی تشکیل شده و باعث تشکیل اسید و خوردگی در مبدل شده است. در این تحقیق یک مدل مبدل حرارتی توسعه یافته پیشنهاد گردید تا سرد شدن گازهای گرم ورودی به مبدل حرارتی به صورت ملایم صورت گرفته و همچنین بتوان کنترل دمایی به روی گازهای خروجی از مبدل اعمال کرد.

کلیدواژه های بررسی دلایل خوردگی در مبدل حرارتی سیستم پسماند سوز پتروشیمی فجر و ارائه طرح پیشنهادی جهت تغییر نوع ساختار مبدل:

نویسندگان مقاله بررسی دلایل خوردگی در مبدل حرارتی سیستم پسماند سوز پتروشیمی فجر و ارائه طرح پیشنهادی جهت تغییر نوع ساختار مبدل

ناصر شاکری اصل

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سیرجان، گروه مهندسی شیمی، سیرجان، ایران

طالب زارعی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سیرجان، گروه مهندسی شیمی، سیرجان، ایران

سروش زرین آبادی

رئیس پژوهش منطقه ۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
بایرن برد، رابرت. ودیگران. پدیده های انتقال .ترجمه محمد رضا ...
ابراهیم زاده، مجید. مدل سازی CFD تیکنر. پایان نامه کارشناسی ...
نیرومند، مصطفی. بررسی بازده سینی غربالی توسط . CFD پایان ...
پتروشیمی فجر. اسناد ومدارک فنی، مربوط به کوره پسماند سوز ...
Hui Han.. A parameter study of tube bunde heat exchangers ...
Roman Weber..On predicting the ash behaviour using Computational Fluid Dynamics ...
Bohuslav Kilkovsky Heat exchangers for energy recovery in waste and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی دلایل خوردگی در مبدل حرارتی سیستم پسماند سوز پتروشیمی فجر و ارائه طرح پیشنهادی جهت تغییر نوع ساختار مبدل" توسط ناصر شاکری اصل، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سیرجان، گروه مهندسی شیمی، سیرجان، ایران؛ طالب زارعی، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات سیرجان، گروه مهندسی شیمی، سیرجان، ایران؛ سروش زرین آبادی، رئیس پژوهش منطقه ۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس سراسری الکترونیکی محیط زیست و انرژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پسماند سوز، مبدل حرارتی، دینامیک سیالات محاسباتی، لجن بیولوژیکی هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1200 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بهینه سازی عملکرد عملیاتی مبدل حرارتی سیستم های پسماند سوز از نظر کنترل دمایی جهت جلوگیری از ایجاد خوردگی از اهمیت زیادی برخوردار است. در پتروشیمی فجر که دارای یک سیستم پسماندسوز لجن بیولوژیکی می باشد، مشکلاتی برای این سیستم به وجود آمده است. این مشکلات شامل خوردگی در تجهیزات از جمله مبدل حرارتی و فیلتر است که عامل اصلی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی دلایل خوردگی در مبدل حرارتی سیستم پسماند سوز پتروشیمی فجر و ارائه طرح پیشنهادی جهت تغییر نوع ساختار مبدل با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.