مروری بر سکوهای نرم افزاری کد بازجهت پیاده سازی لایه زیر ساخت ابر خصوصی
محل انتشار: همایش ملی علوم و مهندسی کامپیوتر
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,232
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCCSE01_164
تاریخ نمایه سازی: 9 بهمن 1392
چکیده مقاله:
رایانش ابری به معنای انتقال پویای منابع و قابلیت های فناوری اطلاعات به عنوان سرویس بر روی اینترنت است. در واقع رایانش ابری یک تکنولوژی جدید محاسبات توزیعی می باشد که مبتنی بر مجازی سازی است. این تکنولوژی باعث کاهش هزینه ها (سخت افزار و نرم افزار)، عدم محدودیت مکانی و زمانی کاربر، راحتی در به اشتراک گذاری منابع و غیره می باشد. انواع مدل های استقرار ابر چهار نوع است: ابر عمومی- ابر ترکیبی- ابر گروهی و ابر خصوصی. ابر خصوصی یک زیرساخت رایانش ابری است که توسط یک سازمان برای استفاده داخلی آن سازمان به وجود آمده است، ابر خصوصی امکان کنترل بیشتر بر روی تمام سطوح پیاده سازی ابر (مانند سخت افزار، شبکه، سیستم عامل، نرم افزار) را فراهم می سازد. امروزه مهمترین دلیل تمایل به استفاده از ابرخصوصی نسبت به ابر عمومی، امنیت بیشتر آن است که ناشی از قرار گیری تجهیزات د درون مرزهای سازمان و عدم ارتباط با دنیای خارج می باشد. در این بین سکوهای نرم افزاری مختلفی اعم از کد باز و تجاری برای پیاده سازی لایه زیرساخت ابر موجود می باشد که انواع تجاری به دلایل مسائل تحریم در دسترس نمی باشند. لذا در این مقاله سعی شده سکوهای نرم افزاری کد باز که به آسانی در دسترس می باشد توضیح داده شود.
کلیدواژه ها:
رایانش ابری cloud computing ، ابر خصوصی private cloud ، اکالیپتوس eucalyptus ، اوپن استک open stack ، اوپن نبولا open nebula ، نیم باس nimbus
نویسندگان
پروین احمدی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل، دانشکده مرکزی
فهیمه توکلی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اراک
فرامرز صافی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد- دانشکده کامپیوتر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :