ارزیابی برخی ویژگیهای مورفولوژیک عملکرد و اجزای عملکرد ارقام ذرت شیرین و فوق شیرین درشرایط شور
محل انتشار: دوازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 819
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NABATAT12_0591
تاریخ نمایه سازی: 3 آذر 1392
چکیده مقاله:
به منظوربررسی تاثیر الگوی کشت بربرخی ویژگیهای زراعی ارقام ذرت شیرین و فوق شیرین درشرایط شورازمایشی درسال 89 درمزرعه پژوهشی ایستگاه تحقیقات کشاورزی عباس آباد درجنوب شرق مشهد با استفاده ازطرح کرت های خرد شده با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی انجام شد درکرت های اصلی الگوی کشت درسه سطح شامل کشت یک دریفه کشت دوردیفه روی پشته و کشت درکف جوی ابیاری کف فارو و درکرت های فرعی رقم درچهارسطح شامل دو رقم ذرت شیرین Ksc403su , Merit و دورقم ذرت فوق شیرین Basin , Obsession باچهارتکرار قرارگرفتند نتایج حاصل نشان داد بیشترین عملکرددانه و شاخص برداشت دانه دررقم Obsession و کمترین آنها دررقم Basin مشاهده شد نتایج حاکی ازآن بود که استفاده ازالگوی کشت کف فارو درذرت شیرین و فوق شیرین درشرایط شور میتواند منجر به تولید عملکرد مناسب گردد تجزیه رگرسیون گام به گام نشان داد که مهمترین صفات موثربرعملکرد دانه شامل تعداددانه درردیف وزن هزاردانه ارتفاع بوته طول برگ و قطرساقه می باشد و تعداددانه درردیف به تنهایی بیش از70درصد تغییرات عملکرد را توجیه می کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فهیمه فریدی
دانشجوی کارشناسی ارشدزراعت
سعید خاوری خراسانی
استادیارمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
محمود رمرودی
استادیاردانشگاه زابل
محمد گلوی
دانشیاردانشگاه زابل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :