بررسی موانع اجرایی سامانهی بهایابی بر مبنای هدف در شرکتهای تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 555
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MRMEA01_313
تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر تشریح کاربرد بهایابی بر مبنای هدف به عنوان تکنیکی نوین برای کاهش هزینههای محصول جدید، بررسی اصول کلیدی و شرایط لازم برای اجرای کارا و مؤثر بهایابی بر مبنای هدف و بررسی موانع اجرایی اینفن طی سالهای 1831 تا 1838 میباشد. از بین شرکتهای تولیدی ، شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار انتخاب گردید و پرسشنامه بین بخش امور مالی آن شرکتها توزیع شد. در ابتدا فرضیات پژوهش با توجه بهاصول کلیدی بهایابی بر مبنای هدف بیان و سپس برای آزمون فرضیات از نرم افزار آماری SPSS % و با 31 اطمینان استفاده گردید. پژوهشگر به دنبال آنست تا وجود یا عدم وجود این اصول را در شرکتهای تولیدی مورد بررسی قرار دهد و در صورت عدم وجود اصول مطرح شده، دلایل آنرا مورد بحث و بررسی قرار دهد. نتایج پژوهشبیانگر آنست، با آنکه ضرورت استفاده از این فن بهایابی برای کاهش و کنترل هزینههای محصول نوین کاملا احساس میشود اما به دلایلی از قبیل عدم رقابت کامل در بازار داخلی محصولات، عدم توجه به نیازهای مشتری در مرحلهطراحی، نداشتن شناخت کافی مدیران و کارکنان از این روش بهایابی و نبود کار تیمی و انجام وظایف به صورت تداخلی به منظور پیاده سازی و اجرای این فن بهایابی ، نیاز به مطالعه و پژوهشهای بیشتر در این زمینه احساس می شود.
کلیدواژه ها:
بهایابی برمبنای هدف Target costing ، راهبری هزینه Cost leadership ، طراحی برای ساخت ومونتاژ Design for manufacture & assembly ، حاشیه سود هدف Target profit margin ، بهای فروش هدف Target selling price ، کاهش هزینه چرخه عمر محصول life cycle oriented
نویسندگان
روح الله جمشیدپور
عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و دانشجوی دکترای حسابداری واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه
مهرداد قنبری
استادیار و عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
بابک جمشیدی نوید
استادیار و عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
فرهاد شاه ویسی
استادیار و عضو هیأت علمی گروه حسابداری دانشگاه رازی کرمانشاه
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :