بررسی و ارزیابی اثر بخشی سیستم مدیریت مشارکتی در کارخانه قند فسا با تاکیدی برنظام پیشنهادها و ارائه راهکارهایی جهت بهبود آن
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 758
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MNGTCONF03_152
تاریخ نمایه سازی: 9 فروردین 1395
چکیده مقاله:
هدف از این تحقیق بررسی و ارزیابی اثر بخشی سیستم مدیریت مشارکتی در کارخانه قند شهرستان فسا - می باشد با در نظر گرفتن تأثیر سه عامل اعتقاد به مدیریت ، آمادگی کارکنان و ساختار سازمان را در اثر بخشی سیستم مدیریت مشارکتی و نظام پیشنهادات در کارخانه قند فسا مورد بررسی قرارداده است.برای این منظورتمام فعالیت های قسمت های اداری و فنی این کارخانه در نیمه دوم سال 58 و نیمهاول سال 58 مورد بررسی قرار گرفته است جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه کارکنان کارخانه قند فسا می باشد که با مدیریت مشارکتی و نظام پیشنهادات آشنایی دارند و در کلاسها و جلسات توجیهی پیرامون این نظام شرکت داشته اند. روشهای تجزیه و تحلیل داده های این پژوهش در دو سطح توصیفی و استنباطی صورت گرفته است.در سطح توصیفی با استفاده از مشخصه های آماری نظیر فراوانی، درصد، میانگین وانحراف معیار به تجزیه و تحلیل داده ها پرداخته شده است.در سطح استنباطی نیز به منظور تعیین اختلاف میانگین مورد انتظار و میانگین به دست آمده ، از آزمون t یک دامنه استفاده شده است.در کلیه عملیات آماری از نرم افزار spss استفاده شده است. یافته های به دست آمده از فرضیه های تحقیق نشان می دهد که میزان اعتقاد مدیریت کارخانه قند فسا در پیاده سازی سیستم مدیریت مشارکتی و نظام پیشنهاد ها از سطح متوسط کمتر بوده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی عابدینی هارومی
مدرس مدعو،دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد فسا،گروه حسابداری،ایران
عباس اسفندیاری
مدرس مدعو،دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد فسا،گروه حسابداری،ایران
منوچهر خرمین
مدرس مدعو،دانشگاه آزاد اسلامی،واحد جناح،گروه حسابداری،ایران
فرهاد جابرزاده
گروه حسابداری، واحد خرم آباد،دانشگاه آزاد اسلامی،خرم آباد ،ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :