تاثیر عمل آوری داخلی بوسیله پلیمرهای سوپر جاذب آب بر بتن های حاوی پودر آب بند کننده بتن مورد استفاده در سازه های آبی تأثیر این روش بر ریز ساختار بتن و مقاومت و نفوذ پذیری
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,150
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MMSCES02_048
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
چکیده مقاله:
یکی از مشکلات اساسی کشور ایران قرار گرفتن در شرایط جغرافیایی نیمه خشک و کاهش بارندگی سالیانه باعث شد تا کنترل هدررفت آب بطور جدی سرلوحه کار وزارت نیرو وشرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور قرار گیرد. آببند نبودن و نشت از مخازن بتنی که جزء هدر رفت ظاهری میباشد مزید بر علت شد تا این تحقیق صورت پذیرد.هدف این پژوهش اثر عمل آوری داخلی بوسیله پلیمر سوپر جاذب آب روی ریز ساختار بتن سازههای آبی (مخازن ذخیره) حاوی پودر آببند است. در این موضوع روشهای مطالعه ریز ساختار های بتن و ریز ساختار های بتن با عمل آوری داخلی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و نتایج حاصل با نمونه شاهد مقایسه خواهد شد.چنانچه بتن نتواند تنش کششی ناشی از تغییرات حجمی را تحمل کند، ترک می خورد. عمل آوری باعث کاهش جمع شدگی بتن و در نتیجه کاهش تنش کششی در بتن مقید می شود؛ در ضمن با پیشرفت درجه هیدراتاسیون، مقاومت کششی بتن افزایش می یابد. لذا عمل آوری مناسب و بهنگام، از رشد شرایط مناسب برای ترک خوردن جلوگیری می کند.امروزه روش های مختلفی جهت شناسایی و آنالیز مواد وجود دارد که یکی از معروف ترین آنها، روش های میکروسکوپی میباشد. در این روش ها میتوان تصاویر بزرگنمایی شده از نمونه به دست آورد. میکروسکوپ الکترونی روبشی که از گروه میکروسکوپ های الکترونی است، از معروف ترین روش های میکروسکوپی به شمار می رود که علاوه بر تهیه ی تصاویر بزرگنمایی شده، در صورتی که به تجهیزات اضافی مجهز شود میتواند برای آنالیز شیمیایی و دیگر بررسی ها نیز به کار گرفته شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نعمت الله قرمزی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- سازه، دانشگاه یزد
مهدی خدادادسریزدی
استاد گروه مهندسی عمران، دانشگاه یزد
محسن خواجه امینیان
استاد گروه فیزیک، دانشگاه یزد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :