بررسی کیفیت اجرای نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع از طریق پیاده سازی نظام آراستگی(مطالعه موردی : صنایع زرین خودرو اصفهان)
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، فرهنگ و توسعه اقتصادی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 751
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MCED01_428
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
چکیده مقاله:
آنچه در سازمانها مزیت رقابتی ایجاد می کند، بهره وری به معنای بکارگیری و ترکیب موثر منابع موجود در سازمان است. بهبود اثربخش بهره وری همانند سایر مولفه ها و فرآیندهای نرم افزاری سازمانی از الزامات کار سازمانی است که در ذات و خمیرمایه بهره وری بهبود نهفته است و مشروعیت بهره وری در بهبود و اصلاح آن است. استقرار چرخه مدیریت بهبود بهره وری موجب می گردد که بهره وری به صورت یک فرآیند دائمی ارتقا یابد و مسیر بهره وری مشخص و بسترسازیهای لازم صورت گیرد. حرکت بهره وری لازمه رشد و پیشرفت سازمان بوده و به نهادی شدن امر بهبود در نظامهای مختلف سازمانی منجر خواهد شد. برای استقرار چرخه مدیریت بهبود بهره وری در کنار کارهای فرهنگی و فرهنگ سازی باید ساختارهای مناسب و علمی طراحی و اجرا کرد. بعضاً مشاهده می شود که در سازمانها افراد زیادی هستند که داوطلب تولید بهره وری هستند ولی ساختار مناسبی وجود ندارد که از فکر، توان، استعداد و دلسوزی آنها به شکل معقول و منطقی استفاده شود. براین اساس، سازمانها بایستی به فکر طراحی ساز و کارهای بهره ور باشند. استفاده از روش های صحیح در امر برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات بهره ور فراگیر و همچنین ثبت ضعف ها و نقص های موجود یکی از ساز و کارهای بهره ور برای افزایش کارایی تولید می باشد .در عصر حاضر مواردی مانندبهبود کارائی تجهیزات در صنایع ، بهبود مستمر طرح های نگهداری و تعمیرات، ایجاد احساس مسئولیت در کارگران نسبت به تجهیزات محوله به آنها و تولید بدون وقفه ، به عنوان سرلوحه فعالیت های صنعتی مطرح می باشند. برای این منظور، نیاز به استفاده از سیستم های بهره ور، مانند سیستم نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع به طور روز افزون افزایش می یابد. از طریق پیاده سازی سیستم نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع و با رعایت الزامات آن، می توان از منابع موجود استفاده مفید و موثرکرد و کیفیت محصولات تولیدی را بهبود بخشید که در نتیجه آن هزینه های تولید نیز کاهش یافته و نهایتاً کارخانه در عرصه بازار رقابتی می تواند به صورتی موفق حضور یابد.در این پژوهش ابتدا به معرفی سیستم نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع و نظام آراستگی پرداخته شده است. سپس امکان و نحوه اجرای همزمان این دو نظام مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج تحقیق روی شرکت صنایع زرین خودرو به صورت عملی اجرا گردید و نتایج بدست آمده بیان شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد مهدی مظفری
عضو هیئت علمی گروه مدیریت صنعتی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین،
سپیده محمد نژاد مدردی
دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد مدیریتMBA دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :