ارائه مدلی تلفیقی به منظور بهبود کیفیت خدمات بانکها با استفاده از تلفیق مدل کانوو اهمیت عملکرد بر مبنای نظریه مجموعه های راف
محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی توسعه مدیریت پولی و بانکی
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 989
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MBMCONF01_292
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392
چکیده مقاله:
امروزه یکی از اهداف اساسی سازمان ها افزایش سهم بازار است. این مهم جز در سایه ی جذب مشتریان وافزایش رضایت آنها صورت نخواهد گرفت. در این میان، تاثیر سطح کیفی خدمات بانکها به مشتریان در جذب و حفظمشتری غیر قابل چشم پوشی است . لذا پژوهش حاضر به دنبال بررسی سطح کیفیت خدمات یکی از شعب بانک انصار و ارائه راهکارهای مناسب جهت بهبود سطح کیفیت خدمات در این شعبه می باشد. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردیو از نظر روش اجرا پیمایشی است.جامعه ی تحقیق حاضر، مشتریان شعبه ی مورد مطالعه می باشد. با توجه به این موضوع که حجم جامع تحقیق نامحدود می باشد لذا، بر اساس فرمول کوکران و توضیع پرسش نامه ی اولیه، 111 نفرمحاسبه شد. تکنیکهای مورد استفاده جهت تحلیل داده های تحقیق شامل، مدل تحلیل شکاف جهت شناسایی مولفههایی از کیفیت خدمات که بین انتظارات و ادراکات مشتریان بانک مورد مطالعه در این مولفه ها شکاف وجود دارد.مدل کانو، با هدف شناسایی نیازهای جذاب به منظور مطالعه و ارائه ی راهکارهای مناسب جهت بهبود آنها مدل اهمیت -عملکرد به منظور طبقه بندی و ارائه ی راهکارهای مناسب جهت بهبود نیازهای شناسایی شده در این میان،به منظور مقابله با ابهام و ناسازگاری داده ها در تشکیل ماتریس اهمیت عملکرد،نظریه ی مجموعه ی راف به کار گرفته شد. – نتایج تحلیل داده ها با استفاده از ابزار یاد شده حاکی از وجود شکاف در تمامی 92 مولفه کیفیت خدمات می باشد. نتایج مدل کانو نیز نشان میدهد 2 مولفه در دسته ی نیازهای جذاب قرار میگیرند . همچنین،مدل اهمیت عملکرد منجر به تقسیم بندی این 2 مشخصه و انتخاب راهبرد بهبود مناسب جهت بهبود کیفیت خدمات شعبه ی مورد مطالعه شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علی طالبی پور
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :