نقش سیستمهای اطلاعات جغرافیایی GIS وانبارداده DATAMINING در مدیریت ارتباط با مشتریان بانکی BCRM

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,196

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MBMCONF01_283

تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1392

چکیده مقاله:

موفقیت بانک ها در بازار رقابتی امروزی بستگی به رویکرد مدیریت داده ها و مدیریت ارتباط با مشتری دارد. بانک ها،» مکان « دنیای اطلاعات مربوط به مشتریان را مدیریت می کنند. لذا بانک ها می توانند با اضافه کردن یک مولفه به نامبه پایگاه داده خود، مزایای بی شماری را در بسیاری از زمینه ها کسب کنند و برنامه ریزی در ترکیب با مدلسازیجغرافیایی مزایای ملموسی را برای بانک ها در پی خواهد داشت.ارزشمندی فناوری اطلاعات و سیستمهای اطلاعاتجغرافیایی در کسب و کارها و صنعت بازاریا بی بانکها هیچگاه بیشتر و چشمگیرتر از امروز نبوده است . بانکها بطور یکسان میتوانند سیستم های اطلاعات جغرافیایی را به عنوان یک ابزارتحلیل ضروری و اجتناب ناپذیر در انتخابهایمختلف، تحلیل مناطق بازاری، مدیریت مناطق فروش خدمات، نمایش و به تصویر کشیدن مشتریان، مسیریابی فروشو خدمات و نیز تدوین استراتژیهای تجاری بدانند و از آن استفاده کنند . روش تحقیق حاضر توصیفی کتابخانه ای واسنادی است وازمطالعه وبررسی نمونه های داخلی وخارجی مرتبط باموضوع اطلاعات مورد نیاز تامین گردیده است. دراین مقاله ارکان یک سیستم خدمات مشتریان برمبنای سیستم اطلاعات جغرافیایی، ) Geographic Information Systems ( یا GIS که یک سیستم کامپیوتری برای مدیریت و تجزیه و تحلیل اطلاعات مکانی با قابلیت جمع آوری، ذخیره، تجزیه وتحلیل و نمایش اطلاعات جغرافیایی )مکانی( و تشکیل یک انبار داده همگون براساس این اطلاعات را دارد بررسی و داده ها در یک ) GIS ( بر اساس موقعیتشان نشان داده می شود و معرفی می گردد . درمرحله اول عملکرد موفق سیستمهای اطلاعات جغرافیایی درهدایت و مدیریت فعالیتهای سازماندهی شدهتبلیغی هدفدارمدیریت ارتباط با مشتری ، نظارت بر عملکرد شعب، مکان یابی شعب/ خودپردازهای جدید، مدیریت دارایی های بانک، نظارت مستمر بر وضعیت پول نقد دستگاه خودپرداز و مدیریت ناوگان پول رسانی به تفصیل مدلمیگرددو در مرحله بعد به عنوان یک ابزار یکپارچه سازی بررسی میشود . این مدل در نهایت منجر به ایجاد یک هسته یکپارچه کننده اجزاء گوناگون چهار p مختلط بازاریابی و ایجاد قدرت تصمیم گیری استراتژیک بازاریابی در مدیریت ارتباط با مشتری میشود در پایان مقاله نیز به نقش GIS در بازاریابی الکترونیکی و در بازاریابی مستقیم اشارهمیشود و میزان توانمندی یک سیستم ارتباط با مشتری مبتنی بر سیستم های اطلاعات جغرافیایی گرداوری شده در یک انبار داده ،در پاسخگویی به کلیه سناریوهای CRM بررسی و تحلیل میشود .

کلیدواژه ها:

مدیریت ارتباط با مشتری ، سیستمهای پشتیبان تصمیم گیری ، انبار داده ، سیستمهای اطلاعات جغرافیایی ، سیستمهای اطلاعات بازاریابی ، اطلاعات جغرافیایی و تحلیل بازار

نویسندگان

عیسی ملاشجاعی

دانشجوی دکتری بازار یابی دانشکده مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • روستا، احمد.، داور ونوس و احمد ابراهیمی «مدیریت بازاریابی» انتشارات ...
  • شامو، مهدی 1388 بخش بندی مشتریان بانک بر اساس میزان ...
  • Rolf A. de By; Principles of geographic information systems, ITC ...
  • Baranchi, Mojtaba; Review of interpolation Methods in GIS, ..., 2010. ...
  • Andreassen T.W., Lindestad B" Customer loyalty and complex services: The ...
  • Chen, Tser-Yieth "Critical Success Factors for various strategies in the ...
  • Beaumont, J.R., "GIS and market analysis, in Geographical Information System: ...
  • Batey, P.and Brown, P., "From human ecology to customer targeting: ...
  • David Maguire, Victoria Kouyoumjian, Ross Smith. "Business Benefits of GIS: ...
  • ROIAppro ach" _ Saturday, July2 6, 2008 _ [online] .<http ...
  • [online] .<http ://www. esri. com/industrie s/logistic s/business/sie _ selection.html > ...
  • نمایش کامل مراجع